Babolat Air Viper 2023
 • Babolat Air Viper 2023
 • Babolat Air Viper 2023

Babolat Air Viper 2023

PVP: € 264,46
€ 128,06
-52% Babolat
Babolat Air Viper 2023 padel racket | Geniet van de beste prestaties op het veld met dit hoogwaardige Babolat-racket, een krachtig en handelbaar model dat wordt gekenmerkt door zijn lagere gewicht.
Schrijf een beoordeling
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 juli-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Air Viper blauw padel racket

Mis de kans niet om het nieuwe blauwe Air Viper padelracket te kopen voor de beste prijs, verkrijgbaar in de serie, een model dat behoort tot de Babolat 2023 Power Explosive-serie . Het is het model dat het meest geliefd is en het heeft een grote beheersbaarheid vanwege het lagere gewicht en stelt niet teleur in kracht vanwege het extra grote diamantformaat met een hoge balans.

Aan de andere kant biedt het zeer goede sensaties bij het slaan, omdat het een kern heeft van x-eva-rubber in verschillende dichtheden. Voor de buitenstructuur is 16k carbon stof gebruikt en de vlakken zijn opgeruwd met 3D Spin+ technologie. Ten slotte bevat het een anti-vibratiesysteem en een nieuw Smart Buttcap-systeem waarmee het veiligheidskoord gemakkelijk kan worden verwijderd.

Babolat Air Viper, kenmerken

 • Babolat Air Viper 2023 lichter gewicht, circa 355 gram.
 • Uitstekende stevigheid door het gebruik van carbon en 16k stof .
 • Extra slagkracht dankzij het extra grote diamantformaat met een middelhoge balans .
 • Het bevat een kern in verschillende dichtheden om een uitzonderlijke aanraking te bereiken.
 • Verhoog uw prestaties met de nieuwe Holes Pattern -gatdistributie.
 • Krijg betere effecten met de reliëf 3D Spin+ afwerking op het oppervlak.
 • Slaan is een gedoe met de vibrasorb-technologie van de vuist en het Smart Buttcap-systeem om de veter te verwisselen.
 • Een van de best verkochte rackets van Babolat Padel 2023.

Voor wie is het? Gericht op professionele atleten of degenen die een hoog spelniveau hebben, omdat het een krachtig racket is dat veel kracht bij het net biedt, evenals een fantastische beheersbaarheid om snel op elke bal te reageren.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een powerracket is, is het zeer beheersbaar en gedraagt het zich zeer goed in verdedigende situaties, wanneer we meer controle nodig hebben. Bovendien stelt dit seizoen niet teleur en keert het terug met een spectaculair ontwerp dat zowel zwart met blauwe als zilveren details combineert.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten