Overgrips Babolat Pro Tour x3 blauw
  • Overgrips Babolat Pro Tour x3 blauw

Overgrips Babolat Pro Tour x3 blauw

PVP: € 8,95
€ 6,95
-23% Babolat
Overgrips voor Babolat Pro Tour racket x3 blauw | Verbeter de grip van je racket met het nieuwe pakket van drie Pro Tour overgrips van Babolat, ontworpen om ophoping van zweet tijdens het spelen te voorkomen.

Overgrips Babolat Pro Tour x3 blauw

Bemachtig de beste accessoires en aanvullingen van het merk Babolat die u al kunt vinden in onze uitgebreide catalogus. Binnenin vind je het pakket van 3 overgrips in blauw van de handtekening van Babolat, ontworpen om de grip van het handvat van je racket te verbeteren, zodat niets je tegenhoudt!

Als het eenmaal aan is, is het zeer comfortabel, omdat het ook helpt om te voorkomen dat het racket te veel in de hand ligt, zodat je een goede grip kunt krijgen zonder dat het uit je handen glijdt. Aan de andere kant is het een heel licht accessoire, dus het zal je racket niet onnodig zwaar maken als het eenmaal aan is.

Babolat pack 3 overgrips Pro Tour in blauwe kleur, kenmerken

  • Babolat's blauwe Pro tour overgrips worden per drie stuks verkocht.
  • 0,6 mm dikte voor een goede grip op het racket.
  • Het bevordert de transpiratie van het zweet, zodat het mes niet wegglijdt.
  • Het voegt geen extra gewicht toe aan je racket.
  • Het is heel gemakkelijk aan en uit te trekken, het duurt niet lang.
  • Babolat 2023 padeltoebehoren.

Voor wie is het? Het is zonder twijfel perfect voor mensen die de grip van het padelracket tijdens het spelen willen verbeteren, aangezien de Babolat pro tour overgrip een grotere dikte geeft, zodat u uw beste slagen kunt maken zonder door iets beperkt te worden.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult ze leuk vinden omdat ze in een verpakking van drie stuks worden verkocht, zodat je ze op je mesjes kunt plaatsen als je er meerdere hebt, of ze als reserve kunt bewaren. Ze zijn ook van hoge kwaliteit, zodat je kunt spelen en blessures aan je handen kunt voorkomen.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten