Overgrips Babolat Pro Tour x3 roze
  • Overgrips Babolat Pro Tour x3 roze

Overgrips Babolat Pro Tour x3 roze

PVP: € 8,95
€ 6,95
-23% Babolat
Overgrips voor het Babolat Pro Tour x3 racket | Rust je racket uit met de nieuwe roze Pro Tour overgrips van het merk Babolat die in een pakket van drie worden verkocht, zodat je ze kunt vervangen wanneer je ze nodig hebt.

Overgrips voor padel Babolat Pro Tour x3 roze

Maak je klaar voor het spel met de nieuwe collectie accessoires en accessoires van het merk Babolat die je nu kunt vinden in onze online padelwinkel. Koop het pakket van drie Pro Tour-overgrips die in roze zijn ontworpen, zodat ze bij je racket passen.

Voor de fabricage zijn zeer resistente stoffen gebruikt, die slijtage helpen voorkomen, zodat je er lang mee kunt spelen. Ze helpen ook de ophoping van zweet te voorkomen, zodat u het racket kunt vasthouden en voorkomen dat het door zweet uit uw handen glijdt.

Babolat pack 3 overgrips Pro Tour roze kleur kenmerken

  • De Babolat Pro Tour overgrips zijn uitgevoerd in roze.
  • Verkrijgbaar in een set van drie overgrips.
  • Licht accessoire, zodat het uw racket niet zwaarder maakt als het eenmaal aan is.
  • Het verzamelt geen zweet om te voorkomen dat de padel racket uit de handen glijdt.
  • Het is heel gemakkelijk aan en uit te trekken, het duurt niet lang
  • Babolat 2023 padeltoebehoren.

Voor wie is het? Het is een perfect accessoire voor spelers die de grip van het racket willen verbeteren, aangezien de Pro Tour-overgrips het racket dikker maken, ze voorkomen ook overmatig zweten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat het racket uit uw handen glijdt.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult ze leuk vinden omdat ze je dankzij de gebruikte materialen een zeer goede grip geven, ze zijn ook ontworpen in roze zodat je ze samen met je padelracket kunt dragen, ze zullen je favorieten worden op de meest opvallende manier!

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten