Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Black Crown Piton 9.0 Soft
  • Black Crown Piton 9.0 Soft

Black Crown Piton 9.0 Soft

PVP: € 240,00
€ 215,95
-11% Black Crown
padel racket de padel Black Crown Piton 9.0 Soft | Verlies geen sensaties met dit zachte racket van Black Crown, ontworpen met een rond formaat, lage balans en zacht rubber om armongemakken te verminderen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Black Crown Piton 9.0 Soft zwart en blauw

Als je geneigd bent wedstrijden af te werken met armklachten, raden we het Piton 9.0 soft padel racket in zwart en blauw aan, een hoog competitiemodel van Black Crown 2021. Het is een controleracket, dus je zult genieten van een brede sweet spot zodat je niet makkelijke ballen missen.

Voor meer comfort heeft het merk eva zacht rubber aan de binnenkant gebruikt, zodat het nauwelijks trillingen genereert en de baloutput verbetert. Wat de buitenstructuur betreft, is koolstof gebruikt en zijn de vlakken versterkt met 3k aluminiumweefsel om de weerstand en duurzaamheid te verbeteren.

Black Crown Piton 9.0 soft in zwart, kenmerken

  • De Black Crown Piton 9.0 Soft genereert nauwelijks trillingen.
  • Rond formaat met ingebouwde balans, dus het is een controle padel racket.
  • Eva zachte rubberen kern om te voorkomen dat je het gevoel verliest bij het slaan.
  • Je kunt ballen uit het midden gemakkelijk corrigeren dankzij de brede sweet spot.
  • Buisvormig met 80% koolstof en oppervlak met 3k aluminium stof.
  • Versterkte structuur om meer weerstand en stevigheid te bereiken.
  • Ideaal voor spelers met epicondylitisproblemen.
  • Verkrijgbaar in de Black Crown 2021 mescollectie.

Voor wie is het? We raden het aan aan atleten die op zoek zijn naar een padel racket met controle en een zachte aanraking, aangezien de zachte python door zijn balans en formaat zeer beheersbaar is en ook trillingen zeer goed absorbeert dankzij het schuim in de kern.

Waarom zal je het leuk vinden? Want je kunt er uren mee spelen zonder dat je last krijgt van je arm of elleboog. Daarnaast is het esthetisch erg gaaf met zijn nieuwe zwarte design en details in grijs-, wit- en blauwtinten.

Lees meer over het merk BLACK CROWN

Geniet van de beste kwaliteit en comfort met Black Crown Padel, een relatief jong bedrijf dat het hele publiek voor zich weet te winnen. In haar nieuwe collectie padel rackets is gekozen voor innovatieve technologieën en materialen die garant staan voor goede prestaties.

Bovendien zijn ze ideaal voor zowel professionele spelers als beginners. U heeft zonder twijfel een hoge kwaliteit in handen tegen uitzonderlijke prijzen.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Jaar: 2021 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten