Black Crown Coyote geel 2023
  • Black Crown Coyote geel 2023
  • Black Crown Coyote geel 2023

Black Crown Coyote geel 2023

PVP: € 150,00
€ 59,95
-61% Black Crown
Black Crown Coyote yellow COYELLOW | De Black Crown Coyote yellow, perfect voor professionals, biedt je ongekende precisie en controle op de padelbaan. Ervaar de evolutie in je spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Black Crown Coyote geel padelracket

Het model Black Crown Coyote yellow 2023 staat voor het toppunt van innovatie en prestaties in de wereld van padel. Zorgvuldig ontworpen voor spelers die streven naar excellentie bij elke slag, springt dit padel racket niet alleen in het oog door zijn levendige en moderne esthetiek, maar ook door zijn prestaties op de padelbaan. Als je op zoek bent naar een partner die technische perfectie combineert met stijlvolle schoonheid, dan is de Black Crown Coyote geel de juiste keuze.

De naam is niet alleen een identificatie, maar ook een belofte van kwaliteit. Bedoeld voor professionele spelers, garandeert zijn gecentreerde balans en de optimale sweet spot in het midden een unieke ervaring, en biedt ultiem comfort en controle bij elke slag.

Kenmerken padel racket Black Crown Coyote yellow 2023

  • Plaats de bal met ongeëvenaarde precisie dankzij de ronde vorm en balans dichtbij de hand.
  • Geniet van een onvergelijkbaar gevoel met het EVA-schuim aan de binnenkant.
  • Snel aan te passen padel racket, perfect om je spel in recordtijd te verbeteren.
  • Versterkte structuur biedt ongeëvenaarde weerstand en duurzaamheid tegen slagen.
  • Vergroot je speelbereik dankzij het brede slagoppervlak, ideaal voor het corrigeren van off-center ballen.
  • Onderdeel van de Black Crown 2023 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor jongens die 2 tot 3 keer per week de padelbaan betreden. Als je op zoek bent naar een controle padel racket om je techniek te verfijnen, dan is de Coyote geel jouw beste keuze, met een grote sweet spot en een zachte touch.

Waarom zal je het geweldig vinden?

Met de Black Crown Coyote geel voel je de kracht in je handen vanaf de eerste wedstrijd. De combinatie van zwart met fluorescerend gele accenten zal niet alleen de aandacht trekken, maar je ook een ongeëvenaarde speelervaring bieden.

Ontdek meer over het merk Black Crown

Black Crown is sinds het begin een pionier geweest in de wereld van padel. Hun erfgoed is gebouwd op fundamenten van kwaliteit, innovatie en toewijding aan de sport. Elk padel racket dat ze op de markt brengen, is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling, altijd met als doel de verwachtingen van de spelers te overtreffen.

Met een vlekkeloze en erkende carrière in de wereld van padel, zet Black Crown zijn missie voort om hoogwaardige tools te bieden aan diegenen die streven naar excellentie op de padelbaan. De Coyote yellow 2023 is verder bewijs van hun voortdurende evolutie en toewijding aan spelers.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten