Black Crown Special Power 2022
  • Black Crown Special Power 2022

Black Crown Special Power 2022

PVP: € 264,46
€ 237,97
-11% Black Crown
Padelpalm Black Crown Special Power 2022 | Domineer het aanvalsspel met dit Black Crown padel racket, een van de krachtigste dankzij de combinatie van materialen, formaat en hoge balans
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Black Crown Special Power Zwart

Sluit het punt af met krachtige slagen dankzij het nieuwe Special Power padel racket, een krachtig model uit de nieuwe Black Crown 2022-collectie. Door het traanformaat en de enigszins hoge balans biedt het meer punch van bovenaf, hoewel je de controle niet verliest dankzij het uitgebreide technologie-sweet spot-gebied.

Aan de andere kant biedt het een sensationele touch door het gebruik van 15k-stof in combinatie met een kern in verschillende dichtheden: het nieuwe 3 x Play Eva-rubber met veel geheugen. Het heeft ook een ruwe aanraking en een nieuw ergonomisch handgreepontwerp voor een comfortabelere grip.

Black Crown Special Power zwart, kenmerken

  • Meer kracht met de Black Crown Special Power 2022 in druppelformaat en hoge balans.
  • Geweldige sensaties bij het slaan met de 3 x Play Eva van 2 verschillende hardheden.
  • Grote weerstand door de constructie van het 2TB AIR carbon frame.
  • Uitgebreid sweet spot area systeem dat de sweet spot van het racket vergroot.
  • Ruwe afwerking om effectshots te verbeteren.
  • De laatste laag van de vliegtuigen is in 15k Power Fiber om een droger gevoel te krijgen.
  • Ergonomische handgreeptechnologie om de grip veel comfortabeler te voelen.
  • Black Crown 2022 hoge competitie racketcatalogus.

Voor wie is het? Gericht op gevorderde spelers die de bal graag hard slaan, aangezien we voor een van de beste powerrackets op de markt staan, een high-performance racket met een semi-harde touch om de bal van het veld te krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een krachtig racket is, verwaarloost het de controle niet, omdat het een goede sweet spot biedt die ons helpt om off-center slagen te corrigeren. Je zult ook genieten van een cool ontwerp in zwart en een spectaculaire rode kroon!

Lees meer over het merk BLACK CROWN

Geniet van de beste kwaliteit en comfort met Black Crown Padel, een relatief jong bedrijf dat het hele publiek voor zich weet te winnen. In haar nieuwe collectie padel rackets is gekozen voor innovatieve technologieën en materialen uit de sector.

Bovendien zijn ze ideaal voor zowel professionele spelers als beginners. U heeft zonder twijfel een hoge kwaliteit in handen tegen uitzonderlijke prijzen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten