Black Crown Hurricane Pro 2.0 2023
  • Black Crown Hurricane Pro 2.0 2023
  • Black Crown Hurricane Pro 2.0 2023

Black Crown Hurricane Pro 2.0 2023

PVP: € 260,00
€ 259,95
-1% Black Crown
Black Crown Hurricane Pro 2.0 padel racket | Mis geen enkele bal met het nieuwe Hurricane-racket van het merk Black Crown, dat het model wordt dat wordt gedragen door de professionele speler Marta Marrero
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 2 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Black Crown Hurricane Pro 2.0 dames padel racket

Speel als de professionals met het nieuwe racket van Marta Marrero: het padel racket Hurricane Pro 2.0, dat deel uitmaakt van de nieuwe collectie padelproducten Black Crown 2023. Dit damesmodel is ontworpen met een ronde vorm en een lage balans voor meer beheersbaarheid .

Wat betreft de fabricage, het is gemaakt met 12k carbon en 2TB Air, waardoor het beter bestand is tegen stoten en van betere kwaliteit is. In de kern is witte eva gebruikt, een rubber dat zorgt voor veel kracht maar zonder in te boeten aan controle. Om te eindigen is het handvat langwerpig waardoor we de backhand gemakkelijker kunnen uitvoeren.

Black Crown Hurricane Pro roze van Marta Marrero, kenmerken

  • Je zult de nieuwe Black Crown Hurricane Pro 2023 in de handen van Marta Marrero kunnen zien.
  • Ruw oppervlak om met veel effect te slaan.
  • Druppelformaat met een lage balans voor een goede balans.
  • Aan de buitenkant is 12K koolstof gebruikt voor een grotere hardheid.
  • Brede sweet spot om niet-gecentreerde ballen te corrigeren.
  • Witte eva-kern om een goede balans tussen kracht en controle te bereiken.
  • Het biedt een geweldige balopbrengst dankzij de gebruikte materialen.
  • Verkrijgbaar in de Black Crown 2023 damesracketcollectie.

Voor wie is het? Het is ontworpen met die vrouwen in gedachten die op zoek zijn naar een licht racket dat kan worden aangepast aan elk type spel, omdat het dankzij het gebruikte rubber je een zeer goede controle en kracht geeft bij elke slag.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege het prachtige witte ontwerp met roze details, maar ook omdat het het model wordt dat wordt gedragen door de speler Marta Marrero, een van de beste op de hele World Padel Tour.We verzekeren je dat je het geweldig zult vinden!

Lees meer over het merk BLACK CROWN

Geniet van de beste prestaties op het circuit met Black Crown Padel, een relatief jong bedrijf dat de harten van veel spelers heeft veroverd. Het heeft momenteel een brede collectie hoogwaardige padelrackets, kleding en andere accessoires.

Dit seizoen heeft hij spelers als Marta Marrero of Adrián Allemandi in zijn team die het merk vertegenwoordigen bij alle World Padel Tour-masters. Vind ze leuk en rust jezelf uit met de beste producten.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten