Black Crown Piton 10 2022
  • Black Crown Piton 10 2022

Black Crown Piton 10 2022

PVP: € 206,61
€ 173,51
-17% Black Crown
Black Crown Piton 10 2022 padelpadel | Geniet van controle en precisie met dit Black Crown padel racket, het bestverkochte model gericht op technische spelers die graag hun punt maken
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Black Crown Piton 10 Roja

Beheers de tijden van de wedstrijd met het nieuwe rode Piton 10 padel racket, het meest emblematische model dat volledig opnieuw is ontworpen door Black Crown 2022. Het is een controleracket, met een rond formaat en bevatte balans, zodat het een grote brede sweet spot biedt dat is vooral te danken aan excentrische ballen.

Anderzijds is hij vervaardigd met de beste materialen van dit moment. Het frameoppervlak is 80% 2TB Air carbon, waardoor het meer weerstand heeft. De vlakken zijn ruw en combineren glasvezel met een laag carbon. Het bevat ook nieuw eva wit rubber dat een droger gevoel genereert.

Black Crown Piton 10 rood, kenmerken

  • De Black Crown Piton 10 zal al je fouten vergeven.
  • Het heeft een ronde vorm en bevat balans, omdat het een controlepadel racket is.
  • Geweldige speelbaarheid vanaf de onderkant van de track.
  • Frame in 2TB AIR koolstofvezel 80% dat meer weerstand genereert.
  • Flats met 2 lagen glasvezel en 1 laag 3K carbon.
  • Nieuw EVA-schuim van de hoogste kwaliteit PSM WIT EVA dat een hardere aanraking genereert.
  • Ruwe 3D SPIN-afwerking om meer spin te geven aan al je schoten.
  • Het behoort tot de Black Crown 2021-collectie geavanceerde rackets.

Voor wie is het? Het is het beste alternatief voor de gevorderde of gemiddelde speler die het punt graag van achteren voorbereidt, aangezien het een van de beste controlerackets is die je kunt vinden, met grote precisie bij off-center slagen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het het meest succesvolle model van het merk is, een controlepadel racket dat duizenden spelers heeft veroverd. Ook dit seizoen keert hij terug met een spectaculaire rode finish met zwart-witte details.

Lees meer over het merk Black Crown

Ontdek het jonge merk Black Crown. Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich gecommitteerd aan producten en functies met hoge concurrentie die de beoefening van deze geweldige sport voor alle soorten spelers vergemakkelijken. Hiervoor heeft het een brede catalogus van rackets, kleding, padeltassen en accessoires.

Al zijn producten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, wat het meest veeleisende publiek in verrukking brengt. Momenteel heeft het de vertegenwoordiging op de rechtbanken van verschillende nationale spelers, de beste garantie voor goed werk.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten