Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Black Crown Hurricane 2022
  • Black Crown Hurricane 2022

Black Crown Hurricane 2022

PVP: € 180,00
€ 161,95
-11% Black Crown
padel racket Black Crown Hurricane 2022 | Geweldige sensaties tijdens het spel met dit Black Crown damesracket, een model met zacht rubber en zeer gecompenseerd dat Marta Marrero zal gebruiken
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel Black Crown Hurricane door Marta Marrero

Profiteer van de nieuwe collecties om je bondgenoot op het circuit te vernieuwen voor de beste prijs. Koop het nieuwe gele Hurricane padel racket dat verkrijgbaar is in de geavanceerde serie Black Crown 2022. Het is een van Marta Marrero's nieuwe rackets, gemaakt met zacht eva-rubber voor een comfortabeler gevoel.

Het heeft ook een lager gewicht, dus het is zeer beheersbaar en dankzij het ronde formaat en medium balans presteert het zeer goed in aanval en verdediging. Voor de structuur is gebruik gemaakt van carbon in het frame, glasvezel aan de zijkanten en een ruwe afwerking die de effecten verbetert.

Black Crown Hurricane door Marta Marrero, kenmerken

  • De Black Crown Hurricane 2022 bevat zacht eva-rubber voor een zachtere aanraking.
  • Het is een van de nieuwe rackets van Marta Marrero, WPT-speler.
  • Veelzijdig racket door zijn ronde vorm en medium balans.
  • Dubbele buisconstructie in 80% koolstof en glasvezel zijkanten.
  • Oppervlak met reliëf om de effecten te versterken.
  • De gezichten zijn versterkt met 12k-stof en bevatten ruwheid.
  • Zeer brede sweetspot, waardoor de slag vanuit alle posities wordt vergemakkelijkt.
  • Verkrijgbaar in de topklasse Black Crown 2022 mescollectie.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor spelers van hoog of gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een hanteerbaar racket, dat wil zeggen gemakkelijk om mee te spelen vanwege de zachtere aanraking. Het voorkomt ook ongemak in de arm aan het einde van je wedstrijden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het op ontwerpniveau spectaculair lijkt. Het heeft esthetiek op een zwarte achtergrond, witte randen en een centraal logo in geel. Behalve dat het een officieel Marta Marrero-product is, bevat het ook het logo van de speler.

Lees meer over het merk BLACK CROWN

Geniet van de beste prestaties op het veld met Black Crown Padel, een relatief jong bedrijf dat de harten van veel spelers heeft veroverd. Het heeft momenteel een brede collectie padelpadel rackets, kleding en andere hoogwaardige accessoires.

Dit seizoen heeft hij spelers als Marta Marrero of Adrián Allemandi in zijn team die de leiding hebben over het vertegenwoordigen van het merk in alle Masters of the World Padel Tour. Vind ze leuk en rust jezelf uit met de beste producten.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Onze beste producten