Black Crown Piton JR 2023
  • Black Crown Piton JR 2023
  • Black Crown Piton JR 2023

Black Crown Piton JR 2023

PVP: € 70,00
€ 59,95
-15% Black Crown
Black Crown Piton JR PITJR | Duik in de wereld van padel met de Black Crown Piton JR 2023. Ontworpen voor de jonge kampioen, combineert het kracht, controle en een onvergelijkbaar ontwerp padelracket.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Black Crown Piton Junior padelracket

De Black Crown Piton JR 2023 is een prachtige combinatie van esthetiek en kwaliteit, speciaal ontworpen voor de jonge padelspelers. De mix van duurzaamheid, lichtheid en een glanzend zwart ontwerp met wit rubber maakt het een onvergelijkbare keuze voor de juiste ontwikkeling van de jongeren op het padelveld.

Met een gewicht van ongeveer 314 gram biedt dit Black Crown model optimale wendbaarheid, past perfect in de handen van kinderen en garandeert een evenwichtige controle en kracht bij elke slag. Dit padel racket is het toonbeeld van de toewijding en passie van Black Crown voor de toekomstige padelkampioenen.

Eigenschappen padel racket Black Crown Piton JR

  • Heeft een ronde vorm en een meer gecentreerde balans, wat zorgt voor een evenwicht tussen kracht en controle.
  • Lage densiteit EVA-rubber aan de binnenkant voor uitstekend comfort bij het raken van de bal.
  • Constructie in glasvezel voor eenvoudige en soepele bediening.
  • Versterkte structuur maakt het bestand tegen schokken en slijtage.
  • Speciaal aangepast aan de handen van kinderen met een gewicht en afmetingen kleiner dan een volwassen padel racket.
  • Maakt deel uit van de Black Crown 2023 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

We raden de Black Crown Piton JR aan voor alle beloftevolle jongeren, jongens en meisjes tussen 7 en 12 jaar, die hun eerste stappen op het padelveld zetten of voor diegenen die al ervaring hebben en op zoek zijn naar een padel racket dat aan hun speelbehoeften voldoet.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Black Crown Piton JR is een aanpassing van het meest iconische model van het merk, met een groot sweetspot en een onvergelijkbaar gevoel bij het raken. Het stijlvolle zwarte ontwerp gecombineerd met gouden details laat het opvallen, het zal zeker de jaloezie van het veld zijn!

Ontdek meer over het merk Black Crown

Black Crown is niet zomaar een merk; het is een statement in de wereld van padel. Vanaf het begin heeft het hoge normen gesteld, voortdurend op zoek naar innovatie en perfectie in elk ontwerp.

Met een rijke geschiedenis van prestaties en een constante toewijding aan uitmuntendheid, heeft Black Crown zijn aanwezigheid op padelvelden over de hele wereld geconsolideerd. Elk model, zoals de Piton JR, weerspiegelt hun passie, toewijding en verlangen om alleen het beste aan hun spelers te bieden.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 310-330 gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten