De beste Head 2022 padel rackets, exclusieve edities

Ontdek de meest exclusieve collectie padelrackets van het merk Head padel, we analyseren de best verkochte rackets van het jaar tot in detail

Nu we het einde van het seizoen hebben bereikt… presenteren we onze selectie van de beste Head 2022 padel rackets waar we modellen uit de collectie hebben toegevoegd, exclusief en van alle niveaus, zodat je degene kunt kiezen die je echt nodig hebt.

Head 2022, Limited editions

Als je onze vorige recensie van de HEAD 2022 collectie leuk vond, hebben we in deze nieuwe aflevering alle exclusieve en beperkte edities samengesteld, samen met enkele van de best verkochte modellen die de verkoopprijs of onze BLACK FRIDAY hebben ingevoerd.

Head Graphene Delta Pro 2022

Head Grafeen Delta Pro 2022

AANBIEDING: € 279,00 Adviesprijs: € 310,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 365-375

Head Graphene Delta Pro 2022 padel racket

We beginnen met de krachtigste serie van Head: de Delta. Dit zijn high performance rackets gericht op aanvallende spelers, degenen die graag de bal hard slaan.

Als belangrijkste nieuwigheid presenteert het een constructie met Auxetic-technologie, waardoor ze superieure prestaties op het circuit hebben. In deze serie vinden we het nieuwe Arturo Coelho racket: de Delta Pro, gemaakt van 100% grafeen, powerfoam en ruwheid.

Head Graphene Delta Elite 2022

Head Grafeen Delta Elite 2022

AANBIEDING: €159,95 Adviesprijs: €210,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 350-360

Head Graphene Delta Motion 2022 padel racket

Om te eindigen in deze Head-serie vinden we de Delta Elite , een krachtiger en comfortabeler padel racket dankzij de constructie met flexibele materialen. Zo zijn de vliegtuigen gemaakt van glasvezel, wat de speelbaarheid verhoogt en niet zo technisch is als eerdere modellen.

Head Graphene 360 Alpha Pro 2022

Head Grafeen 360 Alpha Pro 2022

AANBIEDING: € 159,00 Adviesprijs: € 290,00

  • Vorm: Druppel
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 365-375

Head Graphene 360 Alpha Pro 2022 padel racket

In onze selectie van de beste Head padel rackets willen we ook de Alpha-serie opnemen met 3 Druppelvormige padel rackets en gecentreerde balans. De oude Sanyo-padel racket, de Alpha Pro, is een bestseller . Een 100% grafeen padel racket, semi-hard touch en zeer goed uitgebalanceerd, nu met ongeveer 50% korting .

Head Graphene 360 Alpha Elite 2022

Head Grafeen 360 Alpha Elite 2022

AANBIEDING: €119,00 Adviesprijs: €200,00

  • Vorm: Druppel
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 365-375

Head Graphene 360 Alpha Elite 2022

Het wordt gevolgd door de Alpha Motion , die dezelfde constructie heeft, maar met een lager gewicht. De Alpha Elite-serie sluit, een zachtere versie door het gebruik van glasvezel in de vlakken, wat een snelle aanpassing bevordert. Je kunt ze allemaal krijgen voor een onverslaanbare prijs voor liquidatie. We laten je de directe link naar onze Head padel rackets sectie zodat je de jouwe kunt krijgen!

Kop Xenon Groen LTD 2022

Kop Xenon Groen LTD 2022

AANBIEDING: € 59,95 Adviesprijs: € 130,00

  • Vorm: Druppel
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 365-375

Head Xenon Groen LTD 2022

Nu presenteren we de limited edition Head racketmodellen .. We beginnen met de Xenon , een model voor beginners dat je voor minder dan €60 kunt krijgen. Het presenteert een Druppelformaat en medium balans om de speler gelijke controle en kracht te bieden. We raden het aan aan spelers die af en toe beginnen of spelen, omdat het ons zal helpen onze speelstijl game na game te perfectioneren.

Voor de constructie zijn hoogwaardige materialen gebruikt, het frame versterkt met zwarte technologie en de snelle aanpassing van de atleet bevorderd dankzij de combinatie van glasvezel dat in de vliegtuigen wordt gebruikt en het zachte rubber aan de binnenkant. Kortom, het is perfect om te beginnen met spelen zonder veel geld uit te geven, omdat het zijn functie perfect vervult en het exclusieve ontwerp het onmiskenbaar maakt.

Head Flash Plus 2.0 2022

Een ander van de limited edition Head rackets is de Flash Plus 2.0 die je alleen in onze winkel kunt vinden. Het is een perfect model voor iedereen die begint met padel of een gemiddeld niveau heeft en zich wil verbeteren , of een ideaal racket om te beginnen met spelen met een kwaliteitsracket.

Headflitser Plus 2.0

AANBIEDING: € 74,95 Adviesprijs: € 180,00

  • Vorm: Druppel
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 365-375

Head Flash Plus 2.0

Voor spelers van gemiddeld niveau presenteren we de Head Flash Plus 2.0 , een van onze favoriete modellen. En het is dat het opvalt door zijn veelzijdigheid, dankzij de Druppelvorm met ingesloten balans, zodat het zich snel aanpast aan elke speelstijl, en een perfect padel racket is voor de speler die een sprong in kwaliteit in zijn spel wil maken.

Voor de constructie is grafeen al in het frame gebruikt, samen met powerframe-technologie om een grotere weerstand te bereiken. De slagvlakken zijn gemaakt van glasvezel, wat de speelbaarheid verbetert en dankzij het schuimrubber in de kern biedt het de beste sensaties van comfort en ook kracht, zodat je het punt kunt sluiten met krachtige slagen. Naar onze mening is het een padel racket met een uitstekende prijs kwaliteitverhouding omdat de prestaties spectaculair zijn.

Head Genesis 2022

Head Genesis 2022

AANBIEDING: € 215,00 Adviesprijs: € 290,00

  • Vorm: Druppel
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 365-375

Head Graphene 360 Alpha Pro 2022 padel racket

Breng je beste spel naar voren met de Head Genesis, een model dat het meest wordt gecompenseerd door zijn extra grote vorm en gecentreerde balans. Het biedt dus de kracht en controle die je nodig hebt bij elke actie en vanwege de gebruikte materialen en technologieën raden we het aan aan ervaren spelers met een gemiddeld tot hoog niveau van spelen .

Voor de constructie is grafeen gebruikt, een materiaal dat de hele structuur versterkt en sterker maakt. Het oppervlak is gemaakt van glasvezel van de laatste generatie, wat het een elastischer gevoel geeft en dankzij de comfortabele schuimkern hebben we een goede output en minder trillingen, wat de atleet veel zoetheid in de hand biedt. Kortom, het is een padel racket van hoge kwaliteit, zeer goed uitgebalanceerd en geschikt voor ervaren spelers .

Head Alpha Power 2022

Head Alpha Power 2021

AANBIEDING: €105,95 Adviesprijs: €200,00

  • Vorm: Druppel
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 365-375

Head Alpha Power padel racket

En we eindigen met onze speciale aanbeveling van HEAD : de Alpha Power, een model dat zich aanpast aan elke speelstijl omdat het de Druppelvorm behoudt met een goed gecentreerde balans. Voor de constructie is de mal van de oude Alpha Pro gebruikt , dus hij stelt niet teleur op de baan. Van alle exclusieve padel rackets die we eerder noemden, is dit qua prestaties en materialen de meest complete , met een uitzonderlijke afwerking.

Als we de constructie analyseren, bevat het grafeen in het framegebied samen met een transparante beschermer om schade te voorkomen en het resistenter te maken. Het is geen overdreven hard racket omdat de slagvlakken zijn gemaakt van glasvezel, een meer elastisch materiaal. Als afsluiting is er schuimrubber in de kern verwerkt voor een zachte aanraking en om de bal beter te voelen bij het slaan. Kortom, het is een topracket , met uitstekende eigenschappen voor gevorderde spelers dat niets te benijden heeft op duurdere modellen.

En tot nu toe onze recensie van de beste Head 2022 rackets , bestaande uit modellen die zijn aangepast aan de behoeften van alle spelers.