Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Flash Plus 2.0
  • Head Flash Plus 2.0

Head Flash Plus 2.0

PVP: € 180,00
€ 54,95
-70% Head Padel
Head Flash Plus 2023 padel racket in blauw | Verbeter je spel met dit veelzijdige racket van Head, een van de bestsellers vanwege zijn fantastische prijs-kwaliteitverhouding en uitzonderlijke prestaties
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Flash Plus padel racket in de aanbieding

Haal het meeste uit elke wedstrijdactie met het Flash Plus 2.0 padel racket in zwart en blauw, een nieuwigheid die Head Padel 2021 binnen handbereik brengt. Het is een veelzijdige padel racket waarmee je kunt verdedigen en in de aanval kunt gaan om het punt te winnen.

We benadrukken het gebruik van grafeen in zijn structuur, ideaal voor het bereiken van een solide en stabiele hit. Bovendien biedt de schuimkern je de kracht die je nodig hebt in de buurt van het net en met zijn boring van verschillende afmetingen wordt de sweet spot vergroot.

Head Flash Plus 2.0 blauw, kenmerken

  • De Flash Plus 2.0 heeft een oversized vorm en medium balans om de perfecte balans te bereiken.
  • Het bevordert de aanpassing van de speler.
  • Uitzonderlijke touch met het Power Foam-systeem aan de binnenkant.
  • De structuur is verstevigd met Power Frame-technologie.
  • Geniet er langer van dankzij grafeen.
  • Vermindert trillingen en genereert een comfortabelere slag.
  • Nieuwe padel rackets voor Head Padel 2021-spelers.

Voor wie is het? We raden het aan aan padelfans die meestal een paar keer per week trainen en op zoek zijn naar een veelzijdig model dat snel kan worden aangepast om te blijven evolueren en te nivelleren.

Waarom zal je het leuk vinden? Want het is een goedkoop padel racket dat ook nog eens over alle technologieën van het merk beschikt, waarmee je op de baan kunt genieten van spectaculaire prestaties. U zult ook genieten van het nieuwe ontwerp in zwarte en blauwe tinten.

Lees meer over het merk HEAD

Maak je klaar voor je wedstrijden met Head Padel en zijn brede assortiment producten voor dit seizoen. Hierin vindt u padelrackets, schoenen, kleding, padel racketassen en andere competitieve accessoires voor de beste prijs.

Drie professionele spelers zoals Sanyo Gutierrez of Ari Sánchez zijn enkele van de spelers op de World Padel Tour die het merk op alle banen vertegenwoordigen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie, Tussenliggend Toneelstuk: Controle, Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten