Bullpadel polsbandjes BPMU-243 zwart zwavelgeel
  • Bullpadel polsbandjes BPMU-243 zwart zwavelgeel

Bullpadel polsbandjes BPMU-243 zwart zwavelgeel

PVP: € 12,00
€ 9,95
-18% Bullpadel
Bullpadel BPMU-243 zwart zwavelgeel | Haal de polsbandjes Bullpadel BPMU-243 in zwart en zwavelgeel. Uitzonderlijke absorptie, elegant ontwerp voor comfort tijdens elk spel
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Polsbandjes padel Bullpadel BPMU-243 zwart zwavelgeel

Ervaar het comfort en de stijl met de polsbandjes Bullpadel BPMU-243 in zwart en zwavelgeel. Dit accessoire maakt niet alleen je sportieve look compleet, maar zal je ook helpen opvallen op de baan, terwijl het ook de nodige ondersteuning biedt om zweet onder controle te houden en maximaal comfort te garanderen tijdens je meest intensieve wedstrijden.

Gemaakt van een mix van katoen en polyester, biedt het uitzonderlijke absorptie en optimale warmtebehoud voor je gewrichten, zonder de lichtheid en zachtheid op te offeren. Verkrijgbaar in pakketten van twee, kun je ze combineren met je Bullpadel-uitrusting, waarbij zowel de functionaliteit als het moderne ontwerp worden benadrukt.

Kenmerken polsbandjes Bullpadel BPMU-243 zwart zwavelgeel

  • Premium samenstelling van 85% katoen en 15% polyester, biedt een ideale mix van absorptie en zachtheid.
  • Bouw in badstof voor superieur comfort en absorptie, houdt je droog en comfortabel.
  • Dubbel ontwerp in zwart en zwavelgeel, perfect om te combineren met elke padeluitrusting.
  • Licht en zacht, biedt geschikte warmtebehoud zonder extra gewicht toe te voegen.
  • Hoge duurzaamheid en slijtvastheid, zorgen voor een lange levensduur van de polsbandjes.
  • Onderdeel van de accessoirecollectie Bullpadel 2024.

Voor wie is het?

Gericht op gepassioneerde padelspelers die zowel functionaliteit als stijl waarderen. Ideaal voor degenen die hun prestaties op de baan willen verbeteren, zweet onder controle willen houden en hun gewrichten met elegantie willen beschermen.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de polsbandjes Bullpadel BPMU-243 vanwege zijn vermogen om stijl en functionaliteit te combineren. Zijn superieure absorptie en aantrekkelijke ontwerp maken het meer dan alleen een accessoire, waardoor het een essentieel onderdeel wordt van je padeluig.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel, marktleider in de padelwereld, heeft het vertrouwen van spelers over de hele wereld gewonnen dankzij hun toewijding aan kwaliteit en innovatie. Sinds de oprichting heeft Bullpadel zich onderscheiden door producten te bieden die specifiek zijn ontworpen voor padel, waardoor de prestaties en ervaring van spelers op de baan worden verbeterd.

Met een rijke geschiedenis in het ontwikkelen van geavanceerde sportuitrusting, blijft Bullpadel de norm stellen in de industrie, dankzij hun focus op innovatie en functioneel ontwerp. Elk product weerspiegelt hun passie voor de sport en hun verlangen om het beste te bieden aan spelers.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten