Protector Bullpadel Transparente
  • Protector Bullpadel Transparente

Transparante Bullpadel-beschermer

€ 4,13
Bullpadel
Bescherm je padel racket tegen toevallige stoten met deze Bullpadel-beschermer met een bijna transparant ontwerp, dus het is zeer discreet te gebruiken op elk model.

Transparante Bullpadel-beschermer

Geef je padel racket de bescherming die het nodig heeft met de transparante bullpadel padelbeschermer. Het is een aanvulling die zich aan elk frame aanpast en bestand is tegen elke klap of schok die tijdens het spel kan optreden. Zo blijft het racket in goede staat.

Dankzij de hoogwaardige materialen gaat het langer mee. Om het te plaatsen, hoeft u alleen de verzegeling te verwijderen en beetje bij beetje te plakken om kreuken te voorkomen. Bovendien heeft het de juiste afmetingen om in elk frame te passen, ongeacht de vorm.

Bullpadel transparante beschermer, analyse

  • Glad ontwerp van de transparante bullpadel padel racketbeschermer met het kenmerkende logo.
  • Past op alle kozijnen.
  • Langdurige fixatie dankzij de lijm die erin zit.
  • Het wordt per stuk verkocht.
  • Bescherming tegen schokken en verandert de balans van het racket niet.
  • Nieuwe collectie padelaccessoires Bullpadel.

Voor wie is het? Geschikt voor elke speler die totale bescherming van zijn racket wil, want met deze bullpadelbeschermer vermijd je schade veroorzaakt door onbedoelde slagen tijdens het spel.

Waarom zal je het leuk vinden? Je kunt het op elke padel racket gebruiken, omdat het transparante ontwerp zeer discreet is. Het bevat ook het logo van het bedrijf, maar je kunt het zowel op bullpadel-padel rackets als op andere merken gebruiken.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Word lid van het BullPaddel-team, een van de meest prestigieuze merken op de markt. Zijn constante werk heeft hem in staat gesteld een nieuwe collectie padel rackets uit te brengen die is aangepast aan alle soorten publiek en speelstijlen.

Bovendien vervolledigt het zijn catalogus met schoenen, kleding, tassen en accessoires om u uit te rusten als een kampioen. Spelers van het formaat van Paquito Navarro, Maxi Sánchez Alejandra Salazar of Cata Tenorio vertegenwoordigen het bedrijf op alle banen.

Features Jaar: 2020
Onze beste producten