Funda Bullpadel Thermo
  • Funda Bullpadel Thermo
  • Funda Bullpadel Thermo

Funda Bullpadel Thermo

PVP: € 18,00
€ 14,95
-17% Bullpadel
Bullpadel padel rackethoes | Houd je racket in goede conditie met deze padelhoes, ontwikkeld met een thermofunctie, extra vak en zilveren Bullpadel-logo
Schrijf een beoordeling

Bullpadel Thermo hoes voor padel racket

Houd je racket altijd in goede staat met deze Bullpadel hoes met thermosysteem. Het beschermt je racket tegen extreme temperaturen omdat het is bekleed met thermisch materiaal, zodat de materialen niet worden beïnvloed door het buitenklimaat.

Het bevat ook een verstelbare riem om het op de rug te hangen en heeft een extra vak met ritssluiting om onze accessoires achter te laten. Het is ook een van de meest resistente omdat het is vervaardigd met hoogwaardige materialen voor een lange levensduur.

Bullpadel schephoes met thermofunctie, kenmerken

  • Interieur met thermotechniek van de Bullpadel rackethoes.
  • Je accessoires berg je op in een apart vak.
  • Verstelbare handgreep om hem comfortabel te dragen.
  • Capaciteit voor een padel racket.
  • Zwart design en zilver Bullpadel-logo.
  • Nieuwe covers voor Bullpadel 2021-spelers.

Voor wie is het? We raden het aan aan elke atleet die een hoes voor zijn padelracket nodig heeft om het gemakkelijk te vervoeren en beschermd te houden. Bovendien is het door zijn ontwerp geschikt voor zowel mannelijke als vrouwelijke spelers.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de resistente materialen gaat het langer mee in goede staat. Het heeft ook een heel cool ontwerp omdat het de zwarte kleur combineert met het zilveren merklogo, zodat het geweldig staat bij elk padel racket.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees.

Het bedrijf heeft de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar of Cata Tenorio, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van het merk. Wacht niet langer en ga naar Bullpadel, je zult niet teleurgesteld worden!

Features Jaar: 2021
Onze beste producten