¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Raider PWR
  • Bullpadel Raider PWR
  • Bullpadel Raider PWR

Bullpadel Raider PWR

PVP: € 82,65
€ 44,59
-47% Bullpadel
Padelpadel Bullpadel Raider PWR | Domineer het net met dit Bullpadel powerracket, een krachtig model met de beste technologieën en flexibele materialen voor snelle aanpassing
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen
KOOP HET IN EEN GOEDKOPER PAKKET
3 x Bullpadel Raider PWR
€ 133,77
Price separated
€ 133,77
You save:
€ 9,84
Pack price:
€ 123,93
2 x Bullpadel Raider PWR
€ 89,18
Price separated
€ 89,18
You save:
€ -1,69
Pack price:
€ 90,87

padel racket Bullpadel Raider PWR

Breng je krachtigste spel naar boven met het Raider PWR padel racket, een model uit de medium serie van de nieuwe Bullpadel 2022- collectie. Het is ontworpen met een extra grote diamantvorm en een middelhoge balans, zodat je meer kracht in je slagen zult merken terwijl je een goede controle behoudt.

Aan de andere kant heeft het bedrijf koolstof in de structuur gebruikt om een grotere weerstand te bereiken, evenals glasvezel om de speelbaarheid te verbeteren. Het bevat ook EVA-rubber aan de binnenkant, wat een zeer comfortabele aanraking genereert en het gemakkelijker maakt om ermee te spelen.

Bullpadel Raider Power zwart en blauw, kenmerken:

  • Met koolstof versterkte structuur van de Bullpadel Raider PWR 2021 voor meer sterkte.
  • Onverslaanbare aanraking met het EVA-schuim aan de binnenkant.
  • Glasvezelvlakken voor snelle aanpassing.
  • Diamantformaat met enigszins hoge balans.
  • Goede sweetspot om ballen uit het midden te corrigeren.
  • Alle bullpadel-kwaliteit voor de beste prijs.
  • Een van de nieuwe Bullpadel 2021 rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor de mid-level speler die op zoek is naar meer kracht in zijn spel, maar zonder in te boeten aan controle, omdat het een krachtig racket is maar vrij goed wordt gecompenseerd om geen gemakkelijke ballen te missen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een krachtig racket is, is het gemakkelijk om ermee te spelen omdat de materialen flexibel zijn en het geen overdreven technisch racket is. We houden ook van het nieuwe ontwerp in zwart, blauw hart en wit logo.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Spring de baan op met de beste BullPadel Sport-producten. Het bedrijf is een referentie geworden binnen de sector en een van de merken die de voorkeur genieten van de meerderheid van de publieke spelers. Geniet van de beste sensaties met zijn nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding, palettero's en accessoires.

We zijn ervan overtuigd dat u het product zult vinden dat het beste bij uw behoeften past. Daarnaast heeft het bedrijf de vertegenwoordiging van professionele spelers zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar of Delfi Brea. Vind ze leuk en ga naar het bedrijf van het moment!

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Jaar: 2022
Onze beste producten