Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Axym
  • Bullpadel Axym
  • Bullpadel Axym

Bullpadel Axym

PVP: € 180,00
€ 179,95
-1% Bullpadel
padel racket Bullpadel Axym 2022 | Pure veelzijdigheid met dit nieuwe Bullpadel-racket voor heren, ontworpen met een hybride vorm en medium balans om je beste slagen op het veld te maken

padel racket Bullpadel Axym 2022

Neem het op tegen je rivalen met het Axym padel racket, een van de nieuwigheden die je kunt krijgen in de padel racketcollectie van Bullpadel 2022. Dankzij de druppelvorm en medium balans biedt het een fantastische balans tussen kracht en controle, en reageert het effectief in de basisspel en aan het net.

Voor de fabricage is in de buis een combinatie van koolstof- en spankrachttechnologie gebruikt. De vlakken zijn elastischer door het gebruik van ghaphite, dus het zorgt voor een geweldige speelbaarheid. De kern is van multi-eva rubber en dankzij de ruwheid kun je je slagen meer spin geven.

Bullpadel Axym in rood, kenmerken:

  • De Bullpadel Axym 2022 is een veelzijdig padel racket, met een oversized mal en medium balans.
  • Ongelooflijke aanraking dankzij het multi-eva rubber in de kern.
  • De resistente structuur dankzij het gebruik van carbon en het spankrachtsysteem.
  • Glaphite oppervlak voor een betere aanpassing van de speler.
  • Semi-zachte aanraking, dus het genereert nauwelijks trillingen en je kunt spelen zonder ongemak.
  • Asymmetrisch kernhartontwerp voor meer beheersbaarheid.
  • Ruwe textuur die de effecten op de bal vergroot.
  • Een van de nieuwe padel rackets van Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers van hoog of gemiddeld niveau die willen verbeteren, aangezien de Axym zeer goed wordt gecompenseerd, omdat het een veelzijdig padel racket is waarmee je je beste schoten kunt maken, zowel in het aanvals- als het verdedigingsspel.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je een van de nieuwe Bullpadel 2022-rackets in handen hebt, een van de beste in termen van kwaliteit - prijs. Daarnaast zal iedereen je aankijken met zijn opvallende rode finish en grijze logo, heel gaaf!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten