Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Indiga PWR
  • Bullpadel Indiga PWR
  • Bullpadel Indiga PWR

Bullpadel Indiga PWR 2022

PVP: € 80,00
€ 69,95
-13% Bullpadel
Bekijk de Bullpadel-hulp van de PWR | Nieuw Bullpadel-racket voor beginners, een zeer goed uitgebalanceerd, licht en comfortabel model om van te genieten tijdens je eerste padelwedstrijden
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Bullpadel Indiga Power Zwart en Oranje

We analyseren de brede catalogus van Bullpadel 2022-rackets voor beginners, zodat u kunt beginnen met genieten van deze sport. Ontdek het nieuwe Indiga PWR zwart-oranje padel racket, een model uit de oorspronkelijke serie dat de aanpassing en progressie van de speler bevordert.

Dankzij de glasvezel van het oppervlak en het evalastic rubber van de kern, genereert het geweldige sensaties bij het slaan en vermindert het trillingen. Voor meer weerstand, hoeveel koolstof in het frame. Het is ook zeer beheersbaar vanwege het lagere gewicht, het druppelformaat en de gemiddelde balans.

Bullpadel Indiga Power zwart en oranje, kenmerken:

  • De Bullpadel Indiga PWR heeft een lager gewicht, zo'n 360 - 370 gram.
  • Oversized mal en gecentreerde balans om kracht en controle in gelijke mate te bieden.
  • Stevige structuur dankzij de carbon buis.
  • Snelle aanpassing dankzij de polyglasvezel van het oppervlak.
  • Veelzijdig racket door zijn oversized formaat en medium balans.
  • Minder trillingen en fantastische baloutput met zijn zachte EVA-kern.
  • Nieuwe Bullpadel 2022 initiatie rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het de beste optie voor spelers die beginnen met padel of dit af en toe doen en een veelzijdig, hanteerbaar en zacht aanvoelend padel racket nodig hebben waarmee ze alle slagen goed kunnen uitvoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je kunt genieten van een goedkoop Bullpadel-racket, aangezien de Indiga een economisch model is waarin alle kwaliteit van het merk is verwerkt. Dit zeggen we niet alleen vanwege de features maar ook vanwege het mooie zwarte design, grijze logo en oranje details.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten