Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPMU-WPT2212 Marineblauwe polsbandjes
  • Bullpadel BPMU-WPT2212 Marineblauwe polsbandjes

Bullpadel BPMU-WPT2212 Marineblauwe polsbandjes

PVP: € 12,00
€ 10,95
-9% Bullpadel
padel polsbandjes Bullpadel BPMU-WPT2212 Marineblauw Carmesi | Voorkom dat lichaamszweet in de ogen of op de handen komt dankzij de BPMU-WPT2212 polsbandjes uit de Bullpadel collectie voor de World Pade Tour
Schrijf een beoordeling

Lange polsbandjes Bullpadel BPMU-WPT2212 Marineblauw Carmesi

De nieuwe collectie accessoires van de firma Bullpadel is terug. Binnenin vind je de BPMU-WPT2212 padelpolsbandjes, een ontwerp dat je veel professionals zult zien dragen omdat het deel uitmaakt van de officiële collectie van het merk voor een van de meest erkende wedstrijden in de wereld van padel, de World Padel Tour.

Bij de vervaardiging zijn materialen zoals katoen, polyester en spandex gebruikt, die niet alleen een grote weerstand bieden tegen slijtage of wassen, maar ook een grote elasticiteit bieden om alle noodzakelijke bewegingen tijdens het spelen te kunnen maken. Daarnaast helpt het ook om zweet van de armen en handen op te nemen.

Bullpadel BMPU-WPT2212 polsbandjes, kenmerken

  • De Bullpadel BMWU-WPT2212 zijn groot.
  • Officiële collectie voor de World Padel Tour.
  • Ze worden verkocht in verpakkingen van twee stuks.
  • Gemaakt van 70% katoen, 25% polyester en 5% spandex
  • Elke unit met een andere kleur en design.
  • Verzameling accessoires om padel te spelen Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Het is ideaal voor spelers die moe zijn van het zweet van hun armen dat naar hun handen gaat, waardoor het racket wegglijdt en daardoor niet comfortabel kan spelen, of voor mensen van wie het zweet op het voorHead in hun ogen komt en ze ongemakkelijk maakt.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult ze leuk vinden vanwege hoe comfortabel ze zijn en omdat voor het ontwerp de ene is vervaardigd in rood en de andere in het zwart met het logo van de firma en ook van de World Padel Tour, zonder twijfel een zeer mooie keuze aan kleuren!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Steeds meer spelers zijn trouw aan BullPadel Sport, een Argentijns merk dat zich heeft weten aan te passen aan de nieuwe tijden om het hele publiek te veroveren. Dit seizoen heeft een gevarieerde catalogus van hoogwaardige schoenen, kits, tassen en padel rackets.

Momenteel vertegenwoordigen World Padel Tour-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Delfi Brea of Alejandra Salazar het bedrijf op alle banen. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten