Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPG2210 FW koraal fluor cap
  • Bullpadel BPG2210 FW koraal fluor cap

Bullpadel BPG2210 FW koraal fluor cap

PVP: € 16,00
€ 14,95
-7% Bullpadel
padel cap Bullpadel BPG2210 FW koraal fluor | Bescherm jezelf tegen de zonnestralen terwijl je speelt met de nieuwe BPG2210-cap van het merk Bullpadel, ontworpen met ademende materialen om zweet te voorkomen

Padel cap Bullpadel BPG2210 FW koraal fluor

Als jij een van degenen bent die buiten traint, brengt de firma Bullpadel een nieuwe collectie caps om je te beschermen tegen de zon tijdens het padel. Koop de BPG2210 FW-cap ontworpen in fluorkoraal, een accessoire dat is ontworpen met stoffen zoals polyester die hem meer weerstand geven.

Aan de achterkant is een verstelbare riem toegevoegd waarmee je hem naar wens kunt dragen, zodat je comfortabel kunt spelen terwijl hij op zijn plaats blijft. Het is ook zeer ademend, dus het voorkomt dat zweet zich ophoopt en in je ogen komt, waardoor je niet kunt spelen.

Bullpadel cap BPG2210 FW in fluor koraal, kenmerken

  • De Bullpadel BPG2210 is ontworpen met een verstelbare riem.
  • Er zijn ademende stoffen gebruikt om de ophoping van zweet te voorkomen.
  • Het is one-size-fits-all.
  • Het verliest zijn oorspronkelijke kwaliteit niet bij gebruik of wassen.
  • Breed padel racket om de ogen te beschermen tegen de zon.
  • Nieuwe collectie padelaccessoires Bullpadel 2022.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die buiten padel willen spelen en daarom een kledingstuk nodig hebben waarmee ze comfortabel kunnen spelen en tegelijkertijd voorkomen dat zweet in de ogen komt.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat de materialen die worden gebruikt voor de vervaardiging ervan een grote weerstand bieden om te voorkomen dat het na verloop van tijd aan kwaliteit verliest. Het is ook ontworpen in rood met het detail van de handtekening in zwart.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padel rackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties.

Momenteel heeft het merk de vertegenwoordiging in de WPT van spelers zoals Paquito Navarro, Alejandra Salazao, Delfi Brea of Juan Tello. Koop hun officiële producten en geniet van de beste prestaties op de baan met Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten