Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPMU225 FW zwart limoen wristbrand
  • Bullpadel BPMU225 FW zwart limoen wristbrand

Bullpadel BPMU225 FW zwart limoen wristbrand

PVP: € 10,00
€ 8,95
-11% Bullpadel
Bullpadel BPMU225 FW zwarte limoen padel wristbrand | Train comfortabel met de nieuwe Bullpadel BPMU225 FW-polsbandjes die zijn ontworpen om je te helpen overtollig zweet te bestrijden tijdens het padel

Korte wristbrand Bullpadel BPMU225 FW lime zwart

Ontdek alle verschillende accessoires van het merk Bullpadel, waar u een grote verscheidenheid kunt vinden om uzelf uit te rusten voor uw wedstrijden. Koop de nieuwe BPMU225 FW polsbandjes ontworpen in een limoenkleur met een groen logo en de andere in zwart met een gouden detail.

Eenmaal gedragen, zullen ze zeer comfortabel zijn omdat ze zijn ontworpen met materialen zoals spandex die een grote elasticiteit bieden, maar zonder een zeer goede pasvorm te verliezen. Er is ook katoen gebruikt, een materiaal met een grote weerstand en transpiratie.

Bullpadel BPMU225 FW polsbandjes in limoen en zwart, kenmerken

  • De Bullpadel BPMU225 FW is ontworpen in limoen en zwart.
  • Perfect om zweet van je voorHead te verwijderen terwijl je speelt.
  • Groot zweetabsorptievermogen om overmatig zweet te voorkomen.
  • Ze helpen voorkomen dat je tijdens het spelen slechte zetten maakt.
  • Ze houden het gebied warm om letsel te voorkomen.
  • Padel accessoires catalogus Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Perfect voor mensen die padel spelen en overmatig zweten willen vermijden tijdens het spelen, maar daarvoor geen handdoek willen gebruiken.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult ze leuk vinden, want als ze eenmaal aan zijn, zitten ze extreem comfortabel. Het is ook ontworpen in zwart met een gouden logodetail en de andere in limoen met een groen logo. Je zult er dol op zijn!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Steeds meer spelers zijn trouw aan BullPadel Sport, een Argentijns merk dat zich heeft weten aan te passen aan de nieuwe tijden om het hele publiek te veroveren. Dit seizoen heeft een gevarieerde catalogus van hoogwaardige schoenen, kits, tassen en padel rackets.

Momenteel vertegenwoordigen World Padel Tour-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Alejandra Salazar het bedrijf op alle banen. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten