Bullpadel Vertex 03 Junior 2023
  • Bullpadel Vertex 03 Junior 2023
  • Bullpadel Vertex 03 Junior 2023

Bullpadel Vertex 03 Junior 2023

PVP: € 90,00
€ 89,95
-1% Bullpadel
padel racket Bullpadel Vertex 03 JR 2023 | Domineer elk deel van het veld met dit Bullpadel padel racket voor kinderen, een replica van het volwassen model om de kleintjes te laten genieten van de beste prestaties
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Vertex 03 kinder padelracket

Laat jonge spelers zich met volle teugen vermaken terwijl ze strijden met het nieuwe zwart-oranje Vertex 03 JR padelracket, een model ontwikkeld met alle kwaliteit van Bullpadel 2023. Het presenteert een koolstofbuisconstructie en glasvezelvlakken, wat een snelle aanpassing bevordert. Daarnaast geeft het zachte eva-rubber een zeer comfortabele touch.

Op de baan past het zich snel aan elke speelstijl aan, omdat het een diamantvorm heeft met een medium balans. Bovendien geeft het Vertex-hart het meer kracht en stabiliteit. Ten slotte is het de aanpassing van het volwassen model voor kinderen, dus het heeft een dunnere grip en een geschat gewicht van 335 - 345 gram.

Bullpadel Vertex 03 voor kinderen, kenmerken:

  • Ontwerp van de Bullpadel Vertex 03 JR 2023 aangepast aan de hand van jongeren.
  • Zeer comfortabele aanraking en minder trillingen om te slaan met het evalastic rubber aan de binnenkant.
  • Carbontube-technologie in het framegebied dat de duurzaamheid verhoogt.
  • Goede punch en uitstekende controle dankzij de diamantvorm en medium balans.
  • Mes met snelle aanpassing dankzij de samenstelling van polyglas in glasvezel van de vlakken.
  • Versterkt hart om de stabiliteit bij het slaan te verbeteren.
  • Model Inbegrepen in de juniorserie Bullpadel 2023-padel rackets.

Voor wie is het? Ideaal voor kinderen tussen 9 en 14 jaar oud die regelmatig spelen en vooruitgang willen boeken, aangezien het een zeer handelbaar en veelzijdig racket is dat zowel in aanval als verdediging de beste prestaties levert.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het, net als de volwassen Vertex 2, de beste Bullpadel-technologieën bevat. Het heeft ook een esthetiek die erg lijkt op het racket van Maxi Sánchez, in oranje tinten die je laten schitteren op en naast de baan.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 330-350gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten