Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wristbands Bullpadel BPMU233 zwart oranje
  • Wristbands Bullpadel BPMU233 zwart oranje

Wristbands Bullpadel BPMU233 zwart oranje

PVP: € 11,50
€ 9,95
-14% Bullpadel
Bullpadel BPMU233 zwart oranje katoenen polsbandjes | Laat je gezicht niet zweten met de nieuwe Bullpadel BPMU233-polsbandjes, ontworpen met stoffen zoals polyester voor meer ademend vermogen

padel polsbandjes Bullpadel BPMU233

De collectie accessoires en aanvullingen is terug, een van de meest complete waar je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan modellen en kleuren. Binnenin vind je de BPMU223-polsbandjes, een ideale aanvulling om zweten tijdens het spelen tegen te gaan.

Voor de fabricage is katoenweefsel gebruikt, dat zorgt voor meer zachtheid en weerstand, zodat het zijn oorspronkelijke kwaliteit niet verliest. Ze zijn ook zeer goed ademend, zodat ze de ophoping van zweet tijdens het spelen voorkomen, zodat je altijd fris blijft.

Bullpadel BPMU233 polsbandjes in zwart en oranje, kenmerken

  • De Bullpadel BPMU233 wordt verkocht in een set van twee paar polsbandjes.
  • Ze vermijden tijdens het spelen slechte bewegingen te maken die blessures veroorzaken.
  • Gemaakt met katoen voor een grotere duurzaamheid tegen slijtage.
  • Geweldige ventilatie om ophoping van zweet te voorkomen.
  • De ene is ontworpen in zwart en de andere in oranje.
  • Nieuwe collectie accessoires voor padel tennis Bullpadel 2023.

Voor wie is het? We raden dit accessoire aan aan iedereen die op zoek is naar polsbandjes van goede kwaliteit, aangezien het BPMU233-model is ontworpen met hoogwaardige stoffen zoals katoen om slijtage na het wassen te verminderen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze worden verkocht in een set van twee paar, waarvan twee in het zwart en de andere twee in oranje, is het zonder twijfel een perfecte combinatie om te dragen met je sportkleding en zelfs met je racket.Wacht niet tot ze op zijn!

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Steeds meer spelers zijn trouw aan BullPadel Sport, een Argentijns merk dat zich heeft weten aan te passen aan nieuwe tijden om het hele publiek te veroveren. Dit seizoen heeft het een gevarieerde catalogus van padelschoenen, tenues, tassen en rackets van hoge kwaliteit.

Momenteel vertegenwoordigen World Padel Tour-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Alejandra Salazar het bedrijf op alle banen. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten