Wristbands Bullpadel BPMU233 wit blauwe
  • Wristbands Bullpadel BPMU233 wit blauwe

Wristbands Bullpadel BPMU233 wit blauwe

PVP: € 11,50
€ 9,95
-14% Bullpadel
Bullpadel BPMU233 wit blauwe polsbandjes | Rust jezelf uit zoals de professionals met de nieuwe Bullpadel BPMU233-polsbandjes, een hoogwaardig accessoire dat je helpt zweet af te voeren terwijl je speelt
Schrijf een beoordeling

padel polsbandjes Bullpadel BPMU233

Mis niets in je padel-uitrusting met de nieuwe collectie accessoires van het merk Bullpadel waar je de nieuwe BPMU223-polsbandjes kunt vinden. Dit accessoire is perfect om een handdoek te vervangen, omdat het zweet van je voorHead helpt verwijderen terwijl je speelt.

Bovendien zijn ze ook perfect voor mensen die net uit een blessure komen, omdat ze helpen bij het verwijderen, het gebied warm houden en slechte bewegingen voorkomen. Aan de andere kant zijn ze buitengewoon comfortabel omdat ze zijn ontworpen met katoenen stof, zodat ze geen irritatie veroorzaken.

Bullpadel BPMU233 polsbandjes in wit en blauw, kenmerken

  • De Bullpadel BPMU233 zijn middelgroot.
  • Er wordt een pakket van twee eenheden in verschillende kleuren verkocht.
  • Ze absorberen zweet om het later te verdrijven, waardoor het zich niet ophoopt.
  • Katoenen stof voor meer kwaliteit en weerstand.
  • Ze zijn ontworpen in wit en blauw.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe collectie Bullpadel 2023 accessoires.

Voor wie is het? Het is ideaal voor mensen die geen handdoek willen gebruiken tijdens het padel, omdat dit accessoire helpt bij het verwijderen van zweet van het voorHead terwijl je speelt en dat zweet van de armen niet in de handen terechtkomt, waardoor wordt voorkomen dat het van het racket glijdt .

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze worden verkocht in een set van twee paar, een in blauw en de andere twee in wit, zodat je ze met elkaar kunt combineren of met je sportkleding kunt dragen! wedstrijden! !

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Steeds meer spelers zijn trouw aan BullPadel Sport, een Argentijns merk dat zich heeft weten aan te passen aan nieuwe tijden om het hele publiek te veroveren. Dit seizoen heeft het een gevarieerde catalogus van padelschoenen, tenues, tassen en rackets van hoge kwaliteit.

Momenteel vertegenwoordigen World Padel Tour-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Alejandra Salazar het bedrijf op alle banen. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten