¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel-hack 03 FIP
 • Bullpadel-hack 03 FIP
 • Bullpadel-hack 03 FIP

Bullpadel-hack 03 FIP

PVP: € 305,74
€ 304,92
-1% Bullpadel
Bullpadel Hack 03 FIP powerracket | Ontdek de nieuwe speciale edities voor de FIP van de firma Bullpadel waar je het Hack-krachtmodel voor aanvallende spelers kunt vinden
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Bullpadel Hack 03 FIP 2023

Je hebt al een van de meest verwachte collecties van elk seizoen beschikbaar, de Bullpadel 2023, waar je een uitgebreide catalogus met modellen voor alle niveaus kunt vinden. Dit seizoen keren ze terug met hun stermodel, de Hack 03 maar dan met een speciale editie voor de International Padel Federation. Het presenteert een diamantformaat met een hoge balans die je maximale kracht geeft bij elke slag.

Bij de vervaardiging benadrukken we het Carbontube-frame en de gezichten, dat wil zeggen een complete koolstofconstructie die niet alleen het vermogen vergroot, maar ook de weerstand verbetert. Doorlopend door het framegebied, heeft het het Custom Weight-systeem waarmee u de balans naar wens kunt aanpassen. Tot slot, en voor meer comfort, bevat het het Vibradrive-systeem dat helpt door trillingen te verminderen.

Bullpadel Hack 03 voor de FIP, kenmerken:

 • De Bullpadel Hack 03 is een speciale editie voor de International Padel Federation.
 • Diamantvorm met een hoge balans voor veel kracht.
 • Air Channel-frame dat helpt door dit gebied te versterken voor meer weerstand.
 • Multi eva rubberen kern voor krachtige schoten zonder de controle op te geven.
 • 100% carbon constructie voor meer duurzaamheid.
 • Hesacore grip op het handvat voor een betere grip op het racket.
 • Vibradrive-systeem en zenuwkanalen om trillingen bij elke slag te verminderen.
 • Aangepast gewicht in het frame dat helpt om de balans naar wens aan te passen.
 • Beschikbaar binnen de meest geavanceerde serie Bullpadel 2023-padel rackets.

Voor wie is het? Het is zonder twijfel het perfecte racket voor de gevorderde of professionele speler die op zoek is naar een model om een spel dicht bij het net te ontwikkelen en aan te vallen. Bovendien verwaarloost het, dankzij de gebruikte materialen, de controle niet voor een grote beheersbaarheid.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de best verkochte modellen van het merk is dankzij de fantastische functies die het biedt. Het wordt ook een speciale editie voor de International Padel Federation, dus je kunt een model dragen met een uniek ontwerp in zwart met gouden details, je zult het geweldig vinden!

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea,

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten