Bullpadel Hack 02 Performance 2024
  • Bullpadel Hack 02 Performance 2024
  • Bullpadel Hack 02 Performance 2024

Bullpadel Hack 02 Performance 2024

PVP: € 140,00
€ 139,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Hack 02 PRF HACKPERF24 | Haal je beste spel naar boven met de Bullpadel Hack 02 performance blauwe padel racket, een van de nieuwigheden voor degenen die op zoek zijn naar kracht, controle en comfort
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Hack 02 PRF padelracket

Verkrijg de volledige catalogus van Bullpadel 2024 padel-producten in onze online winkel. Haal je padel racket Hack 02 PRF blauw, een van de nieuwigheden die we vinden in de performance serie en wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid. Het presenteert een hybride mal, wat zorgt voor controle, gecombineerd met een medium balans om een extra dosis kracht te bereiken.

Met betrekking tot de bouw, is koolstof gebruikt voor het frame en de omtrek is versterkt met nerve-kanalen. Het oppervlak is van glasvezel, dat, gecombineerd met het zachte eva-rubber aan de binnenkant, zorgt voor een zeer goede uitvoer en een grote zoetheid in de aanraking. Ten slotte heeft het een vibradrive-systeem en een Hack-hart om vibraties te elimineren.

Bullpadel Hack 02 Performance blauw, kenmerken:

  • De Bullpadel Hack 02 PRF presenteert een druppelvormig ontwerp met een medium balans om het zeer gebalanceerd te maken.
  • Onverslaanbare sensaties bij het slaan met het softeva-rubber aan de binnenkant.
  • Goede weerstand tegen slagen en schokken dankzij het koolstof frame.
  • Heeft een vibradrive-systeem, wat de absorptie van trillingen verbetert en ongemakken elimineert.
  • Samenstelling van de vlakken in polyglass, wat het een geweldige speelbaarheid geeft.
  • De omtrek is versterkt met de nerve-kanalen, dus de structuur is solide.
  • Hack-hartontwerp voor een stabiele slag.
  • Nieuw padel racket voor middelbaar niveau Bullpadel 2024.

Voor wie is het bedoeld? We raden het aan voor jongens van een hoog of gemiddeld niveau die hun spel willen blijven verbeteren, omdat het een veelzijdige padel racket is, dus het biedt zeer goede kracht en controle naast geweldige sensaties dankzij de gebruikte materialen.

Waarom ga je het leuk vinden? Omdat het een Hack is met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, gemaakt met kwaliteitsmaterialen voor een meer dan perfecte prestatie op het veld. Het heeft ook een heel cool ontwerp in een donkerblauwe tint met een centraal wit logo en enkele fluorescerende details.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de beste ervaring op het veld met de producten van Bullpadel, een van de favoriete merken van spelers. En op de World Padel Tour wordt het vertegenwoordigd door spelers zoals bijvoorbeeld Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Martín Di Nenno evenals Ale Salazar of Gemma Triay in het vrouwenkader.

Verkrijg in onze online winkel de nieuwe collectie van padel rackets, schoenen, kleding, padel tassen en andere accessoires. We verzekeren je dat je producten zult vinden voor alle smaken, speelstijlen en budgetten aangezien hun catalogus is aangepast aan de behoeften van alle spelers.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten