Dunlop Galactica 2023
  • Dunlop Galactica 2023
  • Dunlop Galactica 2023

Dunlop Galactica 2023

PVP: € 260,00
€ 132,51
-50% Dunlop Padel
Dunlop Galactica advanced serie racket | Geniet zowel in de aanval als in de verdediging met dit Dunlop padelracket, een zeer goed gecompenseerd model dat wordt gekenmerkt door zijn fantastische prestaties
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 24 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Galactica 2023 padelracket

We presenteren een van de meest uitgebalanceerde modellen van de Dunlop Padel 2022 geavanceerde serie: het Galactica padel racket in grijs. Om een perfecte balans tussen kracht en controle te bereiken, heeft het een meer Druppelvormig formaat en een ingehouden balans om het punt te kunnen verdedigen en de overgang naar een snelle aanval te starten.

Dankzij de combinatie van Japanse carbon en pro eva rubberen kern, biedt het een semi-harde touch, zodat het een zeer goede stoot behoudt bij het aanvallen. Het bevat ook verstevigingen in het hartgebied en een ruwe afwerking op het oppervlak om de spin op de bal te verbeteren.

Dunlop Galactica in grijstinten, kenmerken

  • De Dunlop Galactica 2022 is door zijn oversized formaat en meer gerichte balans een veelzijdig racket.
  • Exclusief ontwerp van de Control Holes die je sweet spot verbreden.
  • Gemaakt met de hoogste kwaliteit Japanse koolstof en 12k in elkaar grijpende stof.
  • Druk meer effecten af met de extra griptechnologie die op de vlakken is toegepast.
  • Meer solide structuur met tri max versteviging in het hartgebied.
  • Brede sweetspot om excentrische slagen te corrigeren.
  • Semi-harde touch met een zeer elastische eva pro rubberen kern.
  • Een van de Dunlop 2022 high comcapition rackets.

Voor wie is het? Perfect voor veelzijdige spelers die hun beste schoten willen maken vanaf elk deel van het veld, aangezien de Galactica een veelzijdig racket is, dus het presteert zeer goed, zowel in de aanval als in de verdediging.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de meest comcapitieve Dunlop-rackets is, bevat het de beste materialen, zoals het nieuwe Japanse carbon dat de weerstand verhoogt. Het presenteert ook een zeer verfijnd ontwerp in grijstinten, pure elegantie!

Lees meer over het merk Dunlop

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van sporters is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage aan de padel-sector kon niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en hebben een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Marta Borrero of Ramiro Moyano enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten