Dunlop Aero Star Pro 2023
  • Dunlop Aero Star Pro 2023

Dunlop Aero Star Pro 2023

PVP: € 320,00
€ 190,42
-41% Dunlop Padel
Dunlop Aero Star Pro 2023 padel racket | Maak je krachtigste slagen met het Dunlop Aero Star Pro padelracket, het Ramiro Moyano-model dat terugkeert met vernieuwde materialen en een nieuw ontwerp
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Aero Star Pro 2023 padel racket

Mis de kans niet om de nieuwe collectie padelproducten van Dunlop 2023. We presenteren het nieuwe zwart-gouden Aero Star Pro padel racket, een model dat meer slagkracht geeft. Hiervoor is het ontworpen in een diamantformaat en met de balans naar boven gericht, wat een geweldige punch biedt.

Voor de fabricage is hoogwaardig 16k carbon gebruikt, waarmee de structuur solide is. Het hartgebied is ook versterkt om torsie te voorkomen en dankzij het eva-rubber in de kern biedt het onverslaanbare sensaties bij aanraking. Ten slotte presenteert het een nieuw boorpatroon en een ruw oppervlak.

Dunlop Aero Star Pro goud, kenmerken

  • De gouden Dunlop Aero Star Pro heeft een diamantvorm en balans aan de bovenkant.
  • Het wordt het nieuwe racket voor Ramiro Moyano, WPT-speler.
  • Premium 16K carbon constructie voor superieure prestaties.
  • EVA-rubberen kern met gemiddelde dichtheid voor onverslaanbare sensaties.
  • Tri-camp hartontwerp dat de stabiliteit verbetert.
  • Ruwe textuur van de vlakken om de effecten te versterken.
  • Power Hole boorpatroon met verschillende diameters.
  • Het maakt deel uit van de Dunlop 2023 high comcapition racketserie.

Voor wie is het? Gericht op spelers van gevorderd niveau die dicht bij het net spelen, met een agressieve speelstijl en daarom een krachtig racket nodig hebben om het passerende spel te domineren en dichtbij het net te dunken.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de vernieuwde esthetiek is het met het blote oog het mooist. Dit seizoen heeft het een zichtbare carbonafwerking en gouden details, evenals de handtekening van de speler, echt spectaculair!

Lees meer over het merk Dunlop

De geschiedenis van Dunlop Sport in de sportwereld is erg lang. In de loop van de tijd is het een van de meest populaire padelfirma's ter wereld geworden onder fans en meer professionals.

De padelrackets zijn eersteklas, met hoogwaardige materialen en revolutionaire technologische systemen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast heeft het de steun van professionele spelers zoals Ramiro Moyano, Juani Mieres of Teresa Navarro.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten