Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Graphene 360+ Delta Elite 2020
  • Head Graphene 360+ Delta Elite 2020
  • Head Graphene 360+ Delta Elite 2020

Head Graphene 360+ Delta Elite 2020

PVP: € 200,00
€ 180,00
-11% Head Padel
padel racket Head Delta Elite 2020 Grafeen 360 | Win het punt met dit krachtige Head padel racket, een van de meest geprezen door het gevorderde publiek vanwege zijn prestaties en functies op de baan
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Delta Elite padel racket, verhoog je kracht

Haal het meeste uit elke slag met het Graphene 360+ Delta Elite padel racket, een van de krachtigste in de Head 2020 padel racketcollectie . Dankzij zijn diamantvorm en middelhoge balans, zal het je helpen in het aanvallende spel, hoewel het de controle niet verwaarloost dankzij het sweet pot-systeem dat de sweet spot verbetert.

Voor superieure prestaties en duurzaamheid heeft het bedrijf Graphene 360+ technologie gebruikt. De hele omtrek is ook versterkt en er is een versterking opgenomen in het hartgebied voor meer stabiliteit. Je zult ook een aangenaam gevoel hebben met het schuimrubber aan de binnenkant.

Kop Delta Elite rood en zwart, kenmerken:

  • Met de Head Graphene Delta Elite haal je de krachtigste shots.
  • Binnenschuim schuim om sensaties en controle niet te verliezen.
  • Op maat gemaakte buistechnologie die de hele omtrek versterkt.
  • State-of-the-art materialen zoals grafeen om de weerstand te verhogen.
  • Verwaarloos de controle niet dankzij de Sweet Pot-technologie.
  • Ontworpen met een diamantvorm en het gewicht naar het Head gericht.
  • Stabiel en solide slaan met de nieuwe slimme brugversterking van het hart.
  • Het behoort tot de meest geavanceerde serie Head 2020 rackets.

Voor wie is het? Voor degenen die van kracht houden, want het is zowel een solide padel racket als een krachtig racket dat je zal helpen je meest agressieve spel zonder problemen en zonder ongemak te spelen dankzij het zachte rubber aan de binnenkant.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste head-technologieën samenbrengt, evenals een spectaculair ontwerp dat je zal laten schitteren op de baan. Geniet van de afwerking in rode en zwarte tinten, een van de meest gewaagde!

Lees meer over het merk HEAD

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe Head Padel-catalogus voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft gekozen voor nieuwe materialen, technologische systemen en mooie ontwerpen om een perfect resultaat op de baan te bereiken.

Momenteel is het goed vertegenwoordigd op de World Padel Tour dankzij spelers als Sanyo Gutierrez, Eli Amatriain of Fernando Belasteguín. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten, dus wacht niet langer en rust jezelf uit met de nieuwe collectie padel rackets, schoenen en kleding.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten