Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pack 6 Botes Pelotas Head Padel Pro 3B
  • Pack 6 Botes Pelotas Head Padel Pro 3B

Pak 6 Blikjes Ballen Head Padel Pro 3B

PVP: € 44,95
€ 28,95
-36% Head Padel
Bespaar geld met het pakket van 6 blikken Head Padel Pro-ballen, het zijn de officiële ballen van de World Padel Tour en waarmee de beste spelers spelen

Pak met 6 blikken Head Padel Pro-ballen

We stellen u een van de beste ballen ter beschikking om padel te spelen in een pakket goedkope padelballen . Koop het pakket met 6 blikken Head Padel Pro 3B-ballen, degene die de voorkeur hebben van professionele spelers en waarmee het belangrijkste circuit wordt betwist: de World Padel Tour.

Bij de vervaardiging zijn hoogwaardige materialen gebruikt, zodat ze een levende, uniforme boot bieden en hun druk langer behouden. Het vilt is ook versterkt en je kunt ook 6 blikken x 3 eenheden krijgen, je bespaart geld!

Pak van 6 botenkop padel pro, kenmerken

  • Met dit pakket Headpadelballen heb je 6 boten x 3 eenheden.
  • Geel design voor goed zicht op de baan.
  • Ze behouden hun voordelen voor een langere tijd.
  • Nieuwe constructie met sterkere componenten.
  • Officiële bal van de WPT.
  • Catalogus met accessoires om padel te spelen Head Padel.

Voor wie is het? Ideaal voor hoge competities, omdat het een resistente padelbal is die de druk handhaaft en een perfecte bounce biedt tijdens de hele competitie. Verander ze niet meer na de wedstrijd!

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je met de beste padel-ballen speelt, degene die worden gebruikt door professionele WPT-spelers. Bovendien zijn ze goedkoper als je ze in een verpakking van 6 flesjes koopt dan als je ze los koopt.

Lees meer over het merk HEAD

Ontdek de complete Head Padel-collectie met een verscheidenheid aan padel rackets die het meest veeleisende publiek zullen bekoren. Elk seizoen bevat de nieuwste technologische ontwikkelingen en grondstoffen om producten met hoge concurrentie voor alle gebruikers te bereiken.

Bovendien winnen professionele spelers met het kaliber Fernando Belasteguín, Sanyo Gutierrez of Eli Amatriain als onderdeel van hun team en vertegenwoordigen ze het bedrijf op alle banen en winnen ze toernooien met hun officiële producten.

Onze beste producten