Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Head Tour Team Monstercombi Summer Black
  • Paletero Head Tour Team Monstercombi Summer Black

Padel Tassen Head Tour Team Monstercombi Zomer Zwart

PVP: € 75,00
€ 44,95
-41% Head Padel
Padel Tassen Head Tour Team Monstercombi Zomer Zwart 2021 | Alles binnen handbereik met deze Head Padel padel racketas, een van de grootste die terugkeert met nieuwe materialen en een fantastisch design voor deze zomer

Bolsa Head Tour Team Monstercombi Zomer Negra

Als je niets thuis wilt laten, raden we de Head Tour Team Monstercombi Summer Black padeltas aan, een tas die Head Padel 2021 deze zomer opnieuw heeft uitgevonden voor veeleisende spelers. Het heeft verschillende soorten grip en gewatteerde beschermingen voor meer comfort.

Aan de andere kant is het vervaardigd met hoogwaardige materialen waarmee we de best gegarandeerde duurzaamheid hebben. Het bevat 2 zijvakken voor rackets, waarvan één thermisch. Het heeft ook een centraal vak en een apart vak voor schoenen.

Monstercombi zwarte padeltas en, kenmerken

  • De Head Tour Team Monstercombi Summer Black draag je op je rug.
  • Twee compartimenten voor rackets, waarvan één met thermotechniek.
  • Headvak en kleinere vakken voor onze accessoires.
  • Je kunt de schoenen opbergen in een geventileerde zak.
  • Versterkte structuur om hoge belastingen te weerstaan.
  • Geschatte inhoud voor 47 liter.
  • Het behoort tot de nieuwe collectie Head 2021 padeltassen.

Voor wie is het? Ideaal voor elke atleet die al zijn uitrusting netjes en gemakkelijk naar de baan wil vervoeren, aangezien de monstercombi een grote capaciteit heeft en gewatteerde beschermingen heeft voor meer comfort.

Waarom zal je het leuk vinden? Afgezien van zijn prestaties op het circuit, zult u hem ook waarderen vanwege zijn fantastische ontwerp. Deze zomer keert het terug met een zwarte afwerking en veelkleurige details, zonder twijfel een van de meest originele die je kunt vinden.

Lees meer over het merk HEAD

Geef het beste van jezelf in je competities met Head Sport, een van de door spelers geprefereerde merken vanwege de verscheidenheid en kwaliteit van de producten. Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutiérrez of Ari Sánchez vertegenwoordigen de firma in de WPT.

Dit seizoen presenteert het ons een brede collectie padel rackets, schoenen, kleding en palettero's, zodat we degene kunnen vinden die het beste bij onze behoeften past. Wacht niet langer en geniet van de beste prestaties op het veld en een onberispelijke afwerking met Head Padel.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten