Head Graphene 360 Zephyr Ultra Light 2022
 • Head Graphene 360 Zephyr Ultra Light 2022
 • Head Graphene 360 Zephyr Ultra Light 2022

Head Zephyr Ultra Light 2022

PVP: € 115,70
€ 72,03
-38% Head Padel
padel racket de Padel Head Graphene 360 Zephyr Ultra Light 2022 | Grote beheersbaarheid met dit ultralichte Head padel racket, een zeer goed gecompenseerd model geschikt voor mannelijke en vrouwelijke spelers met elleboogproblemen of kinderen
Schrijf een beoordeling
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 7 oktober, 2022
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Head Graphene 360 Zephyr Ultralight

We hebben al het nieuws van Head Padel 2022 al. Ontdek het lichtste model: het Graphene 360 Zephyr Ultra Light padel racket. Het behoudt een ronde vorm en bevatte balans, evenals een lager gewicht, dus het is heel gemakkelijk om mee te spelen.

Voor de vervaardiging is aan de binnenkant comfortschuim gebruikt, een schuim dat trillingen minimaliseert en armongemakken voorkomt. Het bevat ook grafeen voor een betere weerstand en stevigheid, evenals glasvezel voor uitzonderlijke speelbaarheid.

Kop Zephyr UL blauw, kenmerken:

 • De Head Graphene 360 Ultra Light 2022 is de lichtste met een gewicht van rond de 340 gram.
 • Onverslaanbare aanraking met het comfortabele schuimrubber van de kern.
 • Op maat gemaakte buistechnologie samen met grafeen om de buis te versterken.
 • Uitstekende bespeelbaarheid met het glasvezeloppervlak.
 • Veelzijdig racket door zijn ronde formaat en meer gerichte balans.
 • De meer flexibele materialen bevorderen de aanpassing van de speler.
 • Binnen het middenbereik van Head Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het geschikt voor zowel jongens van gemiddeld niveau als meisjes die op zoek zijn naar een ultralicht racket. We raden het ook aan aan kinderen die de sprong naar een volwassen padel racket maken, omdat het minder gewicht het beter hanteerbaar maakt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je urenlang kunt spelen zonder ongemak, want het is het lichtste racket van Head en het bevat ook zacht rubber aan de binnenkant. Het is ook geschikt voor het grote publiek dankzij het unisex-ontwerp in marineblauwe en oranje details.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken die de meeste spelers prefereren. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging in de World Padel Tour dankzij spelers als Sanyo Gutiérrez of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke ontwerpen. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelpadel rackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen, u zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 345 gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten