Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Head Alpha Monstercombi Rose White 2022
  • Paletero Head Alpha Monstercombi Rose White 2022
  • Paletero Head Alpha Monstercombi Rose White 2022
  • Paletero Head Alpha Monstercombi Rose White 2022

PadelTas Head Alpha Monstercombi Rose Wit 2022

PVP: € 100,00
€ 79,95
-21% Head Padel
PadelTas Head Alpha Monstercombi Rose Wit 2022 | Uitzonderlijke racketas voor dames Head, gemaakt van hoogwaardige materialen naast een vrouwelijk ontwerp zodat atleten niets thuis laten

Head Alpha Monstercombi Pink dames padeltas

We hebben de nieuwigheden van de beste merken beschikbaar in onze online winkel. Ontdek de Alpha Monstercombi Rose White padel racketas, een dames padel bag van Head Padel 2022. Het is een grote en handzame padel racketas omdat je hem comfortabel op je rug kunt dragen.

Wat betreft de ruimte, het bevat 2 zijvakken voor elk een paar rackets. Een van hen heeft een thermofunctie om te voorkomen dat temperaturen de prestaties beïnvloeden. Het bevat ook een Headvak en een ander om schoenen of vuile kleding te ventileren.

Alpha monstercombi roze dames padeltas, features

  • Verstelbare en gewatteerde banden van de Head Alpha Monstercombi Rose White 2022.
  • Gemaakt met technische stof en versterkt om hoge belastingen te weerstaan.
  • Aan elke kant kun je 1 of 2 mesjes opbergen, waarvan één met thermotechniek.
  • Het bevat kleine vakken aan de binnen- en buitenkant om onze accessoires niet te verliezen.
  • Centrale ruimte met ruime toegang voor het opbergen van kleding en toilettas.
  • Geïntegreerde tas voor padelschoenen.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Head Padel 2022 padel racketcatalogus voor dames.

Voor wie is het? We raden het aan aan vrouwen die meestal beladen naar hun wedstrijden gaan, dagelijks trainen en meestal veel apparatuur gebruiken, omdat de monstercombi voor vrouwen in goede staat bestand is tegen intensief gebruik en ruim is.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een grote tas is, is hij goed hanteerbaar omdat hij verschillende handvatten heeft. Bovendien zul je er dol op zijn als je het ziet, want het heeft een vrouwelijke afwerking in roze tinten, met een spectaculair wit merklogo!

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten