Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Head Delta Sport Bag Grey Orange 2022
  • Paletero Head Delta Sport Bag Grey Orange 2022

PadelTas Head Delta Sport Grijs Oranje 2022

PVP: € 90,00
€ 71,95
-21% Head Padel
PadelTas Head Delta Sporttas Grijs Oranje 2022 | Een van de nieuwe Head padeltassen, groot van formaat en aan één kant gevoerd met thermomateriaal om je padel rackets in goede conditie te houden.

Head Delta Sporttas Grijs en Oranje

Als je overweegt je sporttas te vernieuwen, doe dat dan met een van de voorstellen van Head Padel 2022. Ontdek de Delta-sporttas in grijs en oranje, een grote tas die verrast met zijn moderne ontwerp, want hij zal je zowel voor padel als voor naar de sportschool gaan.

Om te beginnen heeft hij een groot Headvak en een apart voor schoenen. Het bevat ook een thermische kant zodat de rackets in goede staat blijven, evenals verschillende kleine vakken voor accessoires. Om het af te maken heeft het verschillende grepen en gewatteerde beschermingen.

Grijze en oranje Delta Sporttas, kenmerken

  • De Head Delta Sporttas Grijs Oranje 2022 is aan één zijde voorzien van een thermofunctie.
  • Grote inhoud, ongeveer 50 liter.
  • Zeer handzaam dankzij de verschillende soorten grip.
  • Gemaakt met technische stof en versterkte naden voor een goede weerstand.
  • Het heeft een exclusief compartiment om je schoenen of vuile kleren te ventileren.
  • Het bevat kleine vakken om onze persoonlijke bezittingen niet te verliezen.
  • Het behoort tot de Head 2022 padeltassencollectie.

Voor wie is het? We raden het aan voor sporters die meestal veel materiaal meenemen naar hun wedstrijden, omdat je dankzij de brede vakken van de sporttas niet zonder ruimte komt te zitten. Het is ook perfect om naar de sportschool of een andere sportactiviteit te gaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het nieuwe ontwerp zult u jaloers worden op uw leeftijdsgenoten. Dit seizoen keert het terug met een afwerking die grijs met oranje details combineert met zwarte logo's, spectaculair!

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten