Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Head Tour Team Backpack Blue Navy 2022
  • Mochila Head Tour Team Backpack Blue Navy 2022

Rugzak Head Tour Team Blauw Navy 2022

PVP: € 60,00
€ 47,95
-21% Head Padel
Rugzak Head Tour Team Rugzak Blauw Navy 2022 | Verander je enorme paletteero voor deze Head-rugzak voor padel, een compacte tas om alles wat je nodig hebt op een comfortabele en overzichtelijke manier te vervoeren

Bolsa Head Tour Team Padel Rugzak Azul

Vergeet niets in huis met de Tour Team Backpack Blue Navy padelrugzak, een zeer complete tas uit de nieuwe collectie Head Padel 2022. Hierin kun je je racket, handdoek, kleding kwijt en ook je schoenen scheiden in een apart vak.

Om dit te doen, bevat het verschillende compartimenten die zijn aangepast aan elk type materiaal, zodat u het hebt georganiseerd en beschermd tegen stoten. Er is een zeer resistente technische stof gebruikt voor de vervaardiging en het bevat ook gewatteerde beschermingen op de handgrepen en de lendenen om ongemak in de rug te voorkomen.

Head Tour Team blauwe tas, kenmerken

  • Capaciteit voor 1 of 2 padel rackets in de nieuwe Head Tour Team Backpack Blue Navy 2022
  • Zak in het onderste gedeelte voor het opbergen van schoenen, slippers of vuile kleding.
  • Gewatteerde rug en riemen voor een comfortabelere pasvorm.
  • Centrale zak met gemakkelijke toegang voor kleding of omvangrijker materiaal.
  • Resistente materialen om intensief gebruik te weerstaan.
  • 2 mesh zakken om een waterfles of ballen in te dragen.
  • Het behoort tot de Head Padel 2022 padel racketcollectie.

Voor wie is het? Het blauwe Tour Team is ontworpen voor spelers die 2 of 3 keer per week naar de club gaan en op zoek zijn naar een praktische, handzame, resistente rugzak voor de beste prijs om al hun bezittingen goed georganiseerd te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij genoeg ruimte heeft om al je materiaal te vervoeren, hoef je niets thuis te laten. Het heeft ook een zeer aantrekkelijk ontwerp in blauwtinten en een wit logo, mis het niet!

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten