Paletero Head Elite Padel Supercombi Blue Navy 2022
  • Paletero Head Elite Padel Supercombi Blue Navy 2022

Padeltas Head Elite Padel Supercombi Blauw Navy 2022

PVP: € 55,00
€ 43,95
-21% Head Padel
Padeltas Head Elite Padel Supercombi Blauw Navy 2022 | Koop deze middelgrote Head-tas om je materiaal te vervoeren, een zeer handzame en ruime palletero die je voor de beste prijs kunt krijgen

Head Elite Padel Supercombi Tas Marineblauw

Berg al je spullen georganiseerd op in de Elite Padel Supercombi Blue Navy padel racketas, een tas die deel uitmaakt van de Head Padel 2022-tassencollectie. Hij valt op door zijn 2 grote compartimenten waar je zowel de padel rackets als kleding en schoenen.

Het heeft ook kleinere vakken om accessoires of onze persoonlijke spullen bij de hand te houden. Het is ook stevig en compact omdat het is gemaakt van hoogwaardige materialen. Om het af te maken, bevat het verschillende soorten grepen om het als rugzak op de rug of als handtas te hangen.

Elite Supercombi tas in blauwe tinten, features

  • Geschatte capaciteit van ongeveer 45 liter van de Head Elite Padel Supercombi Blue Navy 2022.
  • Grote voorzakken met ritsen voor gemakkelijke toegang.
  • Hiermee kunt u 2 of 3 padel rackets vervoeren.
  • Buitenzakken voor het opbergen van documenten, sleutels of smartphone.
  • veel comfort op de schouders dankzij de gewatteerde bescherming.
  • Hoogwaardige materialen voor een lange levensduur.
  • Nieuw uit de Head Padel 2022 padel racketcatalogus.

Voor wie is het? Het is de perfecte optie voor die atleten die deze sport regelmatig beoefenen en op zoek zijn naar een middelgrote tas met grote compartimenten om alles wat ze nodig hebben gemakkelijk te vervoeren aan de voet van de baan.

Waarom zal je het leuk vinden? Doordat de supercombi een design heeft in blauwtinten en het coolste witte logo is hij door zijn unisex design geschikt voor zowel mannelijke als vrouwelijke spelers. Het is ook verkrijgbaar in andere kleuren, kies degene die je het leukst vindt!

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten