Head Zephyr 2023
  • Head Zephyr 2023

Head Zephyr 2023

PVP: € 190,00
€ 171,95
-10% Head Padel
Head Zephyr 2023 padel racket | Geweldige speelbaarheid en balgevoel met dit Head-racket voor dames, een model dat erg populair is voor kwaliteit - prijs, prestaties op de baan en ook voor design
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Head Zephyr

Vind je beste bondgenoot op het veld in de productcatalogus van Head Padel 2023. Een van de best verkochte padel rackets voor dames keert terug: het nieuwe Graphene Zephyr padel racket in roze en zwart. En het is dat het een geweldige balans biedt tussen kracht, controle en comfort, zodat atleten op hun beste niveau kunnen presteren.

Daarom is het ontworpen met een ronde vorm en een gecentreerde balans voor een betere gewichtsverdeling. Het is ook licht van gewicht, waardoor het handelbaar is en dankzij de gebruikte grafeen 360+ technologie is de structuur solide. Voor de kern is gebruik gemaakt van comfortschuimrubber, wat zorgt voor een zachte touch en dus minder trillingen.

Kop Zephyr zwart en roze, kenmerken:

  • Ontwerp van de Head Zephyr 2023 in een ronde vorm om de sweetspot te verbreden.
  • Gefocuste balans die hem een goed schot dichtbij het net geeft.
  • Comfortschuimrubber dat veel zachtheid genereert bij het slaan.
  • Versterkt profiel om de weerstand tegen schokken te vergroten.
  • Structuur met grafeen 360+ en glasvezelvlakken.
  • Licht van gewicht om hem gemakkelijk te kunnen verplaatsen.
  • Het genereert nauwelijks trillingen, waardoor je langer kunt gamen zonder ongemakken.
  • Verkrijgbaar in de Head 2023 damesracketcollectie.

Voor wie is het? Voor atleten van gemiddeld niveau die vooruitgang willen boeken, want het is een zeer goed gecompenseerd, licht en zeer goed speelbaar racket voor vrouwen waarmee we snel kunnen reageren op elke bal die onze tegenstander naar ons gooit.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het niets kost om ermee te spelen, omdat de combinatie van materialen en technologieën het een padel racket maakt dat snel kan worden aangepast. Het presenteert ook een heel cool ontwerp dat de kleur zwart combineert met het logo in het centrale deel in roze.

Lees meer over het merk HEAD

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe Head Padel-catalogus voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft gekozen voor nieuwe materialen en technologische systemen om een perfect resultaat op het circuit te behalen.

Momenteel is het goed aanwezig op de World Padel Tour in de handen van topspelers zoals Arturo Coelho, Ari Sánchez of Paula Josemaria. Zonder twijfel de beste garantie die het bedrijf kan bieden.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Grafeno Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten