Padeltas Head Pro X witte 2023
  • Padeltas Head Pro X witte 2023
  • Padeltas Head Pro X witte 2023

Padeltas Head Pro X witte 2023

PVP: € 120,00
€ 108,95
-10% Head Padel
Padeltas Head Pro X wit zwart | Neem al je padelaccessoires mee in de Pro X padel racketas van het merk Head die ruimte heeft voor schoenen, je racket en ruimte voor je padelmaterialen
Schrijf een beoordeling

Padeltas Head Pro X Padeltas wit

Als jij een van de mensen bent die graag al je materialen op een georganiseerde manier naar wedstrijden brengt, brengt het merk Head een nieuwe collectie hoogwaardige Padeltas's. Koop de Pro X padel racketas die is ontworpen in zwart en wit en een groot formaat heeft om al je materialen in mee te nemen.

In het ontwerp vinden we twee handgrepen aan de bovenkant waarmee je hem op een zeer comfortabele manier met de hand kunt dragen. Daarnaast is er ook een aparte ruimte voor een schep ingebouwd, die ook nog eens zeer goed beschermd zal zijn dankzij de thermobescherming binnenin.

Zwart-witte Pro X-tas, kenmerken

  • De Head Pro X is groot van formaat en heeft meerdere vakken.
  • Onafhankelijk vak om het racket comfortabel in op te bergen.
  • Kleine vakjes aan de zijkanten om je mobiel of portemonnee in op te bergen.
  • Breed Headvak om je kleding in op te bergen.
  • Hiermee kunt u uw schoenen in een andere zak opbergen, evenals vuile kleding.
  • De handgrepen aan de achterkant zijn verstelbaar en gewatteerd voor meer comfort.
  • Nieuwe collectie tassen en rugzakken van Head 2022.

Voor wie is het? Het is perfect voor al die mensen die veel materialen vervoeren en daarom grote tassen moeten dragen om alles geordend op te bergen om niets achter te laten.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de meest complete tassen is die ook nog eens in het wit is uitgevoerd met zwarte details, een simpele maar klassieke combinatie om te dragen bij je padelkleding.

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de banen van de World Padel Tour. Dit seizoen zult u dol zijn op hun nieuwe collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen Ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten