Joma Slam Pro zwart zilver 2024
  • Joma Slam Pro zwart zilver 2024

Joma Slam Pro zwart zilver 2024

PVP: € 130,00
€ 129,91
-1% Joma
Joma Slam Pro 401379.111 | Ontdek de Joma Slam Pro zwart zilver 2024, de ultieme keuze voor professionals die kracht en precisie zoeken. Maximale kwaliteit en opvallend ontwerp
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Joma Slam Pro zwart zilver Padelracket

Ervaar de revolutie in het padelspel met de padel racket Joma Slam Pro zwart zilver 2024. Dit model biedt een stijlvol ontwerp en innovatieve technologieën van het merk om de concepten van kracht en precisie op de baan te herdefiniëren. De oversized diamantvorm en de hoge balans, gecombineerd met de nieuwste technologie in de kern van Flexo Black Eva, beloven maximale effectiviteit bij elke slag.

De integratie van Flexshield-koolstofvezel in 3k in de vlakken en het frame van 100% koolstof EXO COUNTER bieden niet alleen uitzonderlijke stijfheid, maar ook ongeëvenaarde duurzaamheid. Met de Vibra-Out-technologie worden trillingen aanzienlijk verminderd, waardoor een comfortabeler en langer spel mogelijk is.

Kenmerken Joma Slam Pro zwart zilver 2024

  • Kern van Flexo Black Eva voor snelle veerkracht en duurzaamheid.
  • Vlakken van Flexshield-koolstofvezel in 3k voor een steviger en harder gevoel.
  • Frame van 100% koolstof voor meer stabiliteit en impactbestendigheid.
  • Vibra-Out-technologie in de brug om trillingen met 40% te verminderen.
  • Extra lang achthoekig handvat voor meer comfort en traagheid bij slagen.
  • Onderdeel van de high-performance racketcollectie Joma 2024.

Voor wie is het?

De Joma Slam Pro zwart zilver 2024 is bedoeld voor professionele spelers die maximale kracht in hun spel zoeken, zonder precisie op te offeren. Het ontwerp en de balans stellen spelers in staat om punten te definiëren met beslissende en gecontroleerde slagen.

Waarom ga je het leuk vinden?

Naast zijn uitzonderlijke prestaties op de baan, zal zijn ontwerp in zwart en zilver je laten opvallen. De combinatie van hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën maken dit racket een ongeëvenaarde keuze voor degenen die hun spel naar het hoogste niveau willen tillen.

Ontdek meer over het merk Joma

Joma, met zijn lange traditie in de sportwereld, blijft innoveren in het ontwerp en de productie van padeluitrusting. Bekend om zijn kwaliteit en oog voor detail, heeft Joma zich gevestigd als een vertrouwd merk onder professionele padelspelers.

De toewijding aan onderzoek en ontwikkeling heeft Joma aan de top geplaatst, met producten die niet alleen aan, maar de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende spelers overtreffen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten