Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Joma Gold Pro Power Negro Rojo
  • Joma Gold Pro Power Negro Rojo
  • Joma Gold Pro Power Negro Rojo

Joma Gold Pro Power

PVP: € 200,00
€ 198,95
-1% Joma
Joma Gold Pro Power padel racket in Zwart Rood | Domineer het spel met dit Joma power padel racket, gemaakt van 100% carbon en eva-rubber om te genieten van een geweldige hit zonder sensaties te verliezen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Joma Gold Pro Power Roja

Profiteer van je volleys en spikes met het nieuwe Joma Gold Pro Power padel racket in zwart en rood, een high-performance model in Joma 2021-rackets . Het is dus ontworpen met een diamantformaat en een hoge balans, waarmee je een enorme punch zult genieten.

Om het gevoel van controle of comfort niet te verliezen, bevat het ruwheid op de vlakken en eva pro-rubber aan de binnenkant, een schuim dat zeer goede sensaties genereert bij het slaan. Om af te werken, is koolstof met 18k-stof gebruikt, dus het is zeer resistent.

Joma Gold Pro Power rood, kenmerken

  • De Joma Gold Pro Power Black Red is een power padel racket, ideaal voor aanvallende spelers.
  • Het draagt de balans in het bovenste gedeelte en heeft een diamantvorm.
  • Hardere touch dankzij de constructie met carbon en 18k stof.
  • Dankzij de eva pro core verlies je geen sensaties bij het slaan.
  • Verbeter de effecten met de 3D-spintextuur van het oppervlak.
  • Versterkt hartontwerp om trillingen te verminderen en verdraaien te voorkomen.
  • Geavanceerde serie Joma 2021 padel rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor ervaren spelers en met een meer offensieve speelstijl, omdat het vanwege het diamantformaat en de hoge balans de sweet spot aan de bovenkant heeft, waardoor het meer punch geeft.

Waarom zal je het leuk vinden? Als je hem eenmaal in je bezit hebt, voel je de maximale kracht. Je zult ook pronken met een luxury afwerking met zijn zwarte ontwerp, rode details en gouden letters, een esthetiek in lijn met zijn speelstijl.

Lees meer over het merk JOMA

Alle atleten kennen het merk Joma Sport, aangezien het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om deze uit te breiden met een brede catalogus van padelpadel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij garanderen de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten