Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequeras Joma largas blancas verdes
  • Muñequeras Joma largas blancas verdes

Joma lange wit groene polsbandjes

PVP: € 7,95
€ 6,95
-13% Joma
Padel polsbandjes Joma Long Wit en groen | Voorkom dat er warmte in uw ogen en handen terechtkomt dankzij de nieuwe Joma Long-polsbandjes, perfect voor de heetste maanden van het jaar

Grote Joma polsbandjes in wit en groen

De nieuwe collectie Joma 2022 accessoires is al gearriveerd in onze online padelwinkel. Ontdek de nieuwe lange Joma-polsbandjes die zijn ontworpen in wit en groen met het logo in zwart, een combinatie die iedereen die het vanaf het begin ziet, leuk zal vinden.

Ze zijn perfect om het zweet op het gezicht te drogen en niet te voorkomen dat het tijdens onze games in de weg zit. Ze passen zich ook aan de vorm van de pols aan, waardoor het gewricht goed wordt ondersteund en slechte bewegingen tijdens het spel worden voorkomen.

Witte en groene Joma polsbandjes, kenmerken

  • De witte en groene Joma zijn lang waardoor ze perfect passen.
  • Gemaakt van katoen en elastaan waardoor de polsbandjes langer meegaan.
  • Ze absorberen en transpireren zweet van de armen en het voorHead.
  • Je kunt ze kopen in een verpakking van twee stuks.
  • Wit en groen ontwerp.
  • Catalogus met accessoires om padel Joma 2022 te spelen.

Voor wie is het? Ze zijn ideaal voor die mensen die hun complete padeluitrusting willen dragen en die willen voorkomen dat overtollig zweet naar hun handen en ogen gaat, waardoor ons spel wordt voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Vanwege het ongelooflijke halfwitte en groene ontwerp met het kenmerkende logo in zwart, een innovatieve combinatie die we vanaf het begin leuk zullen vinden. Ze zijn dus heel goed te combineren met al je kits.

Lees meer over het merk JOMA

Verander je uitrusting in Joma, een merk dat door de jaren heen naam heeft gemaakt in de wereld van padel. In 2018 werd het een van de sponsors van de World Padel Tour, het officiële merk van zijn schoenen. Een naam waar we in de loop der jaren steeds meer van zijn gaan zien en die we in 2022 veel gaan zien onder de spelers in de competitie.

Vernieuw je padel rackets, schoenen en kleding met de nieuwe collectie Joma 2022. Koop zeker het Spaanse merk dat al meer dan 50 jaar actief is op de markt en bekend staat om zijn geweldige kwaliteit en prijs.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten