Rugzak Joma Open zwart wit 2023
  • Rugzak Joma Open zwart wit 2023

Rugzak Joma Open zwart wit 2023

PVP: € 44,50
€ 39,95
-11% Joma
Rugzak Joma Open zwarte tas met witte details |
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Rugzak Joma Open zwart wit 2023

Koop de beste rugzakken voor sport in onze online padelwinkel. We presenteren de Open padelrugzak in zwart en wit, een van de nieuwigheden die je terugvindt in de collectie van Joma 2023. Het is een tas met veel vakken, zodat je al het materiaal op een geordende manier kunt dragen.

Voor de fabricage is extra resistente stof gebruikt, naast het versterken van de gebieden die het meest worden blootgesteld aan slijtage voor een betere duurzaamheid. Aan de andere kant heeft het een Headvak, nog een schep en een vak aan de onderkant voor schoenen. Het heeft ook kleinere vakken voor accessoires.

Rugzak Joma Open in zwart-witte details, kenmerken

  • Versterkte structuur om meer duurzaamheid te bereiken in de Joma Open zwart wit.
  • Gewatteerde binnenkant, waardoor oneffenheden in het materiaal worden voorkomen.
  • In het achtervak kun je 1 racket opbergen.
  • Comfort op de schouders dankzij de gewatteerde beschermingen.
  • Apart vak om schoenen in op te bergen.
  • Beschikbaar in de Joma 2023 padeltassen-catalogus.

Voor wie is het? Geschikt voor alle sporters die op zoek zijn naar een handzame tas met een goede capaciteit om het materiaal te dragen, aangezien ze alleen reizen met de benodigdheden en grote Padeltas's het meer hinderlijk vinden.

Waarom zal je het leuk vinden? Je kunt namelijk vuile schoenen of kleding in een aparte zak opbergen, zodat je het niet hoeft te mixen met schone kleding. Het heeft ook een zeer elegant ontwerp in zwart en een wit centraal logo, dus het past overal bij.

Ontdek meer over het merk JOMA PADEL

Het merk Joma Sport is bekend bij alle atleten, omdat het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om het uit te breiden met een brede catalogus van padelrackets.

Al zijn producten hebben een uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel moeite wordt gedaan om de nieuwe technologieën in de sector te onderzoeken en aan te passen. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij verzekeren je van de beste prestaties en design op de baan.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten