Lok Carbon Hype 2024
  • Lok Carbon Hype 2024
  • Lok Carbon Hype 2024

Lok Carbon Hype 2024

PVP: € 250,00
€ 249,95
-1% Lok
Lok Carbon Hype LORK1HA1U0014F | Ervaar meer kracht in je spel met de Lok Carbon Hype 2024, een geavanceerd model perfect voor agressieve spelers die de netzone willen domineren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 8 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Lok Carbon Hype Padelracket

Ontdek de krachtige Lok Carbon Hype 2024 padelracket, een padel racket ontworpen om uitzonderlijke prestaties op de baan te bieden. Met zijn innovatieve constructie van 3 lagen gevlochten carbon, biedt dit racket de perfecte flexibiliteit om elke slag te beheersen. Uitgerust met 6k carbon weefsel en hoogwaardig custom eva rubber met een groot geheugen, zul je ongeëvenaarde kracht ervaren bij elke beweging.

Zijn diamantvormig ontwerp met een hoge balans maakt het een krachtpatser, terwijl zijn semi-harde touch en reliëfafwerking op het oppervlak optimale controle garanderen bij elke slag. Wacht niet langer om het verschil te ervaren dat de Lok Carbon Hype 2024 kan maken in jouw padelspel.

Kenmerken pala Lok Carbon Hype 2024 padel racket

  • Versterkte structuur met een constructie van 3 lagen gevlochten carbon.
  • 6k carbon weefsel voor uitzonderlijke kracht en duurzaamheid.
  • Hoogwaardig custom eva rubber met een groot geheugen.
  • Een krachtpatser vanwege zijn diamantvormig ontwerp met hoge balans.
  • Reliëfafwerking op het oppervlak voor verbeterde effecten.
  • Onderdeel van de Lok 2024 padel racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is bedoeld voor gevorderde spelers of spelers met een hoog niveau die meer kracht in hun slagen zoeken, omdat de nieuwe Lok Carbon Hype vanwege zijn diamantvorm en hoge balans een kleiner sweet spot heeft, wat een goede techniek vereist om het maximale eruit te halen.

Waarom zul je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Lok Carbon Hype 2024 vanwege zijn uitzonderlijke combinatie van kracht, controle en innovatieve technologie. Met dit racket kun je uitblinken op de baan, omdat het een ontwerp heeft in zwart met opvallende gele details en een wit centraal logo - voel het verschil!

Ontdek meer over het merk Lok

Verken het verhaal van Lok, een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Met een lange geschiedenis op de markt blijft Lok hoogwaardige producten aanbieden die aan de behoeften van alle spelers voldoen.

Dit seizoen presenteert Lok een catalogus die zowel veeleisende spelers als amateurs aanspreekt, zodat iedereen zijn beste partner op de baan kan vinden. Ontdek alles wat Lok te bieden heeft en breng je spel naar het volgende niveau!

Features Vorm: Diamant Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten