Lok Easy Flow 2024
  • Lok Easy Flow 2024
  • Lok Easy Flow 2024

Lok Easy Flow 2024

PVP: € 180,00
€ 179,95
-1% Lok
Lok Easy Flow LORK1FA2U0015F | Redefinieer je spel met de Lok Easy Flow 2024: Perfecte balans tussen kracht en controle gecombineerd met een exclusief ontwerp om uit te blinken op de baan
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Lok Easy Flow Padelracket

Voor de meest veeleisende spelers op de baan, presenteren we de nieuwe padel racket Lok Easy Flow 2024, een gebalanceerd model dat het evenwicht tussen kracht en controle herdefinieert. Met een gecentreerd ontwerp en een rondere vorm belooft dit racket je spel op alle fronten te verbeteren. De geavanceerde technologie en de constructie in glasvezel bieden een elastisch gevoel en uitzonderlijke handelbaarheid, waardoor je ervaring op de baan naar een hoger niveau wordt getild.

De Easy Flow 2024 blinkt uit in het leveren van een uitzonderlijke balsnelheid en nauwkeurige controle, dankzij zijn aangepaste eva-middenrubber en innovaties zoals het Asymmetric Heart-systeem en Gradual Face. Deze kenmerken werken samen om de balsnelheid te verhogen en trillingen te verminderen, wat zorgt voor een krachtiger en gecontroleerd spel.

Kenmerken padel racket Lok Easy Flow 2024

  • Constructie in glasvezel voor een elastisch gevoel en handelbaarheid.
  • Uitstekende balsnelheid en uniek gevoel met het aangepaste eva-middenrubber aan de binnenkant.
  • Asymmetric Heart en Gradual Face voor verbeterde kracht en controle.
  • De veiligheidslijn heeft een verstelbare polsband voor maximaal comfort en aanpasbaarheid.
  • Koolstofversterkingen in het frame voor meer stevigheid.
  • Onderdeel van de Lok middenniveau 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Lok Easy Flow 2024 is ontworpen voor padelspelers van gemiddeld niveau of die hun speelstijl willen definiëren, omdat het een perfecte balans biedt tussen kracht en controle. Het is ideaal voor degenen die zowel hun verdedigende als aanvallende spel willen verbeteren, met ongeëvenaarde sensaties bij elke slag.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult verliefd worden op de Easy Flow 2024 vanwege zijn veelzijdigheid en prestaties op de baan. De unieke combinatie van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie geeft je de benodigde tools om je spel naar een hoger niveau te tillen. Ervaar het verschil bij elke slag en voel de controle en kracht als nooit tevoren.

Ontdek meer over Lok

Lok heeft zich gevestigd als een toonaangevend merk in de wereld van padel, erkend vanwege zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Elk racket is het resultaat van grondig onderzoek en zorgvuldig ontwerp, waardoor het voldoet aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende spelers. Door voor Lok te kiezen, sluit je je aan bij een gemeenschap van gepassioneerde spelers die excellentie in hun uitrusting waarderen.

Met de Easy Flow 2024 zet Lok zijn traditie voort om hoogwaardige padelrackets te leveren die niet alleen voldoen aan, maar ook overtreffen, de behoeften van spelers. Maak je klaar om padel te ervaren zoals nooit tevoren, met de beste uitrusting aan je zijde.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten