Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
München Atomic 2022
  • München Atomic 2022
  • München Atomic 2022

München Atomic 2022

PVP: € 209,95
€ 189,95
-10% Munich
padel racket München Atomic 2022 | Geniet van kracht en controle met dit padel racket uit München, een zeer goed uitgebalanceerd model dat je zal helpen je beste spel te krijgen in elke spelactie
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Munich Atomik Black and Yellow padel racket

Kies je winnende zwaard uit de nieuwe racketcollectie München 2022. Daar vind je modellen die net zo compleet zijn als bijvoorbeeld het zwart-gele Atomik padelracket. Het is een veelzijdig padel racket dat dankzij de constructie met 3k-stof extra power biedt, omdat het stijver is.

Het behoudt het traanformaat en de mediumbalans, dus het is zeer goed uitgebalanceerd. Het genereert ook zeer goede sensaties bij het raken met het EVA-schuim aan de binnenkant en laat de bal draaien met de ruwheid van zijn vlakken. Daarnaast is de structuur zeer solide doordat de buis van carbon is gemaakt en het ontwerp van het hart voor stabiliteit zorgt.

München Atomik zwart en geel, kenmerken

  • Oppervlak van de Munich Atomik 2022 in 3k koolstofweefsel dat hem meer stijfheid geeft.
  • Grotere sensaties bij het slaan met het eva-rubber van de kern.
  • padel racket uitgebalanceerd door zijn overmaatse formaat met medium balans.
  • Ruwe textuur waarmee je meer effect aan je slagen kunt geven.
  • 100% carbon buisframe, wat zorgt voor meer weerstand.
  • Extra power door zijn semi-harde aanslag.
  • Meer comfortabele grip met de nieuwe X-grip Ergonomic.
  • Collectie rackets voor heren Munich Padel 2022.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers van hoog niveau die op zoek zijn naar een veelzijdig padel racket met een hardere aanslag, want dankzij de gebruikte materialen biedt de nieuwe Atomik extra power om krachtige slagen dichtbij het net te maken.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult hem niet alleen waarderen vanwege zijn prestaties op het circuit, maar ook vanwege zijn fantastische ontwerp. Dit seizoen komt hij terug met een zwarte finish, grijs logo en andere details in fluorescerend geel, zonder twijfel een van de mooiste uit de collectie!

Lees meer over het merk MUNICH

Geniet van deze sport met Munich Sport, een prestigieus merk sportuitrusting dat dit seizoen de padel betreedt. Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie.

Koop in onze online winkel de nieuwe collectie padel rackets, schoenen en andere accessoires voor de beste prijs. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten