Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
München Ungravity 2022
  • München Ungravity 2022
  • München Ungravity 2022

München Ungravity 2022

PVP: € 99,00
€ 94,00
-6% Munich
München Ungravity 2022 padel racket | Onverslaanbare sensaties met dit intermediate padel racket uit München, een zeer goed uitgebalanceerd model dat ons zal helpen vooruitgang te boeken en onze speelstijl te definiëren.

padel racket München Ungravity Turquoise

Kies uit de favoriete merken padelsers in onze winkel, we hebben ze allemaal! We presenteren de Munich 2022-collectie, met modellen zo compleet als het Ungravity padel racket in zwart en turkoois. Dankzij het ronde formaat en de gecentreerde balans biedt het uitstekende controle, maar zonder de kracht te benadelen voor wanneer we willen aanvallen.

Carbon van de laatste generatie is gebruikt in het framegebied voor de constructie, dus het doorstaat de tand des tijds in goede staat. De kern is gemaakt van EVA-rubber samen met glasvezel op de vlakken, dus het genereert een zeer comfortabele aanraking, geniet van een zeer goede baloutput en minder trillingen.

München Ungravity zwart en turkoois, kenmerken

  • De Munich Ungravity 2022 heeft een ronde mal om zijn sweet spot te verbeteren.
  • Balans in de middelste zone die de kracht verhoogt bij volleys of spikes.
  • Nieuwste generatie carbon voor meer weerstand in het buisvormige gebied.
  • Eva-rubber aan de binnenkant dat de sensaties bij het slaan verbetert.
  • Glasvezelplaten, wat de bespeelbaarheid verbetert en het gemakkelijker maakt om ermee te spelen.
  • Versterkte structuur voor een stabiele slag zonder te draaien.
  • Geavanceerde serie Munich 2022 padel rackets.

Voor wie is het? Gericht op de speler van gemiddeld of hoog niveau, die graag balcontrole en een goede stoot heeft, omdat de Ungravity vanwege zijn vorm en balans als veelzijdig kan worden gedefinieerd, dus het zal ons helpen om onze beste foto's te maken .

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding heeft, wordt het een van de favorieten van het publiek. Het heeft ook een zwart ontwerp, een grijs logo en turquoise details die het echt spectaculair maken.

Lees meer over het merk MUNICH

Geniet van deze sport met Munich Sport, een prestigieus merk sportuitrusting dat dit seizoen de padel betreedt. Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie.

Koop in onze online winkel de nieuwe collectie padel rackets, schoenen en andere accessoires voor de beste prijs. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten