Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
NB RS 8.1 Zwart Refurbished
  • NB RS 8.1 Zwart Refurbished

NB RS 8.1 Zwart Refurbished

PVP: € 180,00
€ 69,95
-62% NB
NB RS 8.1 Zwart semi-nieuw padelracket | Grote beheersbaarheid en balgevoel met dit Enebe padelracket, een gecompenseerd model dat ook is gemaakt met de beste materialen op de markt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket NB RS 8.1 Zwart Refurbished

Haal je beste spel naar boven met het semi-nieuwe NB RS 8.1 Black padelracket, het meest uitgebalanceerde model uit de Enebe Padel-collectie 2022. Het valt op door zijn veelzijdigheid, omdat het een Druppelvormig formaat heeft om de bal ook van achteren te besturen als een balansmedium dat niet teleurstelt in de aanval. Het model wordt geleverd zonder hygiënische verzegeling op de manchet, maar is helemaal in goede staat.

Wat betreft de constructie, het combineert koolstof en glasvezel in de structuur, waardoor het een perfecte balans heeft tussen speelbaarheid en weerstand om accidentele slagen en crashes te weerstaan. In de kern is eva-rubber met een lage dichtheid gebruikt, waardoor het comfortabeler aanvoelt en trillingen worden verminderd.

Enebe RS 8.1 Zwart semi nieuw, kenmerken

  • De semi-nieuwe NB RS 8.1 Black presenteert de handgreep zonder hygiënische verzegeling.
  • Door zijn druppelvorm en medium balans past hij zich aan elke speelstijl aan.
  • Versterkte structuur om met meer stabiliteit te slaan.
  • Combineert koolstof en glasvezelstof.
  • Uitzonderlijke aanraking met het zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • padel racket van snelle aanpassing.
  • Het behoort tot de serie tussenpadel rackets Enebe Padel 2022.

Voor wie is het? Geschikt voor sporters die intensief trainen en op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket, dat wil zeggen een racket dat zowel de beste controle in de verdediging als een goede stoot in het spel dichtbij het net biedt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding en een fantastische afwerking biedt. U zult genieten van de esthetiek in zwart met een gouden centraal logo en witte details.

Ontdek meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het circuit met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een stop van enkele jaren keert de firma terug naar de strijd met een complete collectie padelrackets, kleding en accessoires voor het publiek.

Wacht niet langer en ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om toe te passen op hun producten en zo te voldoen aan de behoeften van al hun spelers.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten