Protector Nox WPT Azul Amarillo
  • Protector Nox WPT Azul Amarillo

Nox WPT beschermend Blauw Geel

€ 9,95
Nox
Nox WPT Blauw Geel padel racketbeschermer | Verleng de levensduur van uw padel racket met deze Nox-beschermer met een ruw oppervlak, we verzekeren u dat deze maximale bescherming biedt en een zeer coole esthetiek

Ruwe beschermend Nox WPT Blauw Geel

Maak je geen zorgen over stoten of krassen op je racket met de Nox WPT padelbeschermer in blauw en geel uit de accessoirecatalogus van Nox 2021. Het is een accessoire van topkwaliteit dat de beste bescherming biedt tegen mogelijke stoten of schokken die kunnen optreden tijdens het wedstrijd.

Het past zich aan elke padelvorm aan en past perfect in het frame. Het is ook heel eenvoudig te installeren en u kunt het vervangen wanneer u maar wilt, omdat het gebruik maakt van zeer sterke lijm en hoogwaardige materialen.

Nox WPT Blauw Geel beschermend, kenmerken

  • De Nox WPT Blue Yellow beschermend is erg licht, waardoor het geen extra gewicht aan het racket toevoegt.
  • Kwaliteitslijm voor snelle plaatsing.
  • Compatibel met elke framevorm en -breedte.
  • Individuele pakketten, 1 stuk.
  • Ruw oppervlak en design in meer kleuren.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Nox 2021 accessoirecollectie.

Voor wie is het? Voor elke voorzichtige speler die zijn racket beschermt voordat hij gaat spelen om mogelijke breuk of schuren te voorkomen. Op deze manier wordt de levensduur van de padel racket verlengd en blijft deze langer in goede staat.

Waarom zal je het leuk vinden? Behalve dat je de beste bescherming biedt tegen schokken, geniet je ook van een zeer elegante en opvallende afwerking dankzij het donkerblauwe ontwerp en de details van het merk en het WPT-logo in fluorescerend geel.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van padel met Nox Sport en haar brede assortiment padelpadel rackets, sportkleding, racketas en andere accessoires van de beste kwaliteit die je kunt krijgen tegen een betaalbare prijs.

Nog één seizoen en professionele spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Atomic-tweeling werken samen met het bedrijf en vertegenwoordigen het op alle banen. Word lid van Team Nox en geniet van de beste sensaties.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten