Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Calcetines Nox Largos M Blancos Logo Gris
  • Calcetines Nox Largos M Blancos Logo Gris

Long Nox Sokken M Wit Grijs Logo

PVP: € 6,00
€ 4,99
-17% Nox
Bescherm je voeten tijdens wedstrijden met de Nox-sokken die zijn gemaakt van gewatteerde materialen die zweet afvoeren.

Long Nox Sokken M Wit Grijs Logo

De textielcatalogus van Nox 2022 is nu in de aanbieding.Koop de lange wit-grijze M-sokken voor de beste prijs die tot onder de knie reiken en perfect aansluiten op het been, zodat ze de hele wedstrijd op hun plaats blijven.

Zowel dempende als ademende materialen zijn gebruikt in het hiel-, teen- en tonggebied om vallen te dempen en zweet te verdrijven zonder ophoping, waardoor het gemakkelijker wordt om uit te glijden tijdens het spelen.

Nox lange witte en grijze sokken, kenmerken

  • De lange Nox sokken zijn ontworpen in wit en grijs
  • Wordt per paar verkocht.
  • Ze sluiten perfect aan op het been dankzij de combinatie van katoen en elasthaan.
  • Door hun lengte houden ze voet en been op een normale temperatuur.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende hoogtes.
  • Nox 2022 padelkleding collectie.

Voor wie is het? Ze zijn perfect voor spelers die op zoek zijn naar uitrusting die speciaal is gemaakt voor intensieve sportactiviteiten zoals padel met stoffen die helpen bij snelle transpiratie en comfort.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij is ontworpen in het wit met het detail van de merknaam Nox, een nogal verborgen maar mooie combinatie die we kunnen combineren met onze padelschoenen .

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Al haar producten zijn gespecialiseerd in padel en zijn vervaardigd met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Binnen de World Padel Tour heeft het de vertegenwoordiging van topspelers zoals bijvoorbeeld Maxi Gabriel, Alba Galán, Jacobo Blanco of Belén Montes. Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten