Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Calcetines Nox Largos M Negros Logo Rojo
  • Calcetines Nox Largos M Negros Logo Rojo

Long Nox Socks M Zwart Rood Logo

PVP: € 6,00
€ 4,99
-17% Nox
Bescherm je voeten met de lange sokken uit de nieuwe Nox 2022-collectie, een accessoire gemaakt voor activiteiten zoals padel

Long Nox Socks M Zwart Rood Logo

Alles wat nieuw is aan textiel van Nox 2022 is al in onze winkel aangekomen Koop de lange zwarte sokken die zijn gemaakt voor atleten die meerdere keren per week spelen en op zoek zijn naar hoogwaardige stoffen. Ze zijn gemaakt van 78% katoen, 20% polyamide en 2% elastaan.

Als belangrijkste kenmerken is de teen versterkt om schuren te voorkomen, is er een gewatteerde stof aan de zool toegevoegd om het gebied te beschermen tegen sprongen en is er een speciaal gaas in de wreef verwerkt om de voet op zijn plaats te houden en op zijn plaats te houden. Ze helpen ook transpiratie van zweet, zodat het niet oncomfortabel is tijdens het dragen.

Nox zwarte en rode lange sokken, kenmerken

  • De zwart met rode Nox sokken zijn hoog uitgesneden, tot onder de knie.
  • Ze worden verkocht in een pak van een paar sokken in maat 39-45.
  • Bij de vervaardiging is gebruik gemaakt van katoen en elastaan.
  • Keuze uit twee modellen in verschillende kleuren.
  • Gewatteerd voetgedeelte om blessures bij het springen te voorkomen.
  • Textielcatalogus voor spelers Nox Padel 2022.

Voor wie is het? Gemaakt voor spelers die comfort zoeken tijdens het spelen en hun voeten willen beschermen tegen blessures en zweet, omdat ze speciaal zijn gemaakt voor sporten met hoge intensiteit.

Waarom zal je het leuk vinden? Door zijn zwarte design met het detail van het logo in rood een zeer opvallende en perfecte combinatie om te combineren met je padel tennisschoenen.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van onverslaanbare sensaties op het veld door toedoen van Nox Padel. Nog een jaar biedt het je een gevarieerde catalogus met padelproducten. Je kunt padel rackets, kits, padel rackets en accessoires vinden die zijn aangepast voor alle soorten spelers.

Bovendien heeft het een poster van professionele spelers in zijn luxury gelederen: Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas of Vanesa Alonso maken deel uit van zijn Team Nox en zullen alle producten van het bedrijf dragen op de WPT-hellingen.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten